close
Baie

Decor modern pentru o baie cu personalitate !

In momentul in care ne gandim sa reamenajam baia ne dorim sa ii creeam un decor modern, dar sa fie in acelasi timp cat mai original si mai confortabil. Trebuie sa aveti grija sa ii oferiti toate functiile de care aveti nevoie pentru ca absolut totul sa fie la indemana voastra oricand.
Va recomand sa alegeti culorile gresiei sau sau faiantei in functie de persoanliatatea sau de starea voastra de spirit. Daca nu sunteti decisi, puteti sa luati in calcul psihologia culorilor si sa o alegeti pe cea care ofera cea mai mare relaxare, cum ar fi albastrul deschis.

Noi am indrazni ca puteti folosi nuantele apei de mare, ocean asa cum le vedeti voi. Eventual va puteti lua o faianta ce da impresia ca apa se scurge sau cu stropi de apa impregnati.  In acelasi timp va indemnam sa nu ezitati sa folositi nuantele inchise cum ar fi negrul. Daca il accesorizati cu sisteme de iluminat deschise puteti crea cea mai eleganta baie. In schimb aveti grija pentru ca este o culoare foarte pretentioasa si orice urma de apa nedorita va fi vizibila pe acest tip de gresie/faianta.

In acelasi timp puteti sa folositi detalii arhitecturale sau ornamentale in jurul cazii sau oglinzii de deasupra chiuvetei. Ele vor vonferi acel iz vintage de care are nevoie o baie nostalgica.

Decor modern pentru o baie ca in povesti:

Decor modern baie (1)

Decor modern baie (2)

Decor modern baie (3)

Decor modern baie (4)

Decor modern baie (5)

Decor modern baie (6)

Decor modern baie (7)

Decor modern baie (8)

Decor modern baie (9)

Nu uitati de corpurile pentru depozitare. Trebuie neaparat sa aveti un raft pentru asezarea prosoapelor de baie sau pentru maini sau a produselor de curatat. In general cel mai intalnit corp este cel care sustine chiuveta si acesta gazduieste toate produsele pentru curatenie. Dulapul pentru prosoape il puteti pune intr-un colt, eventual sa il realizati la comanda pentru a se incadra perfect in acest spatiu.

Trebuie sa fiti foarte atenti si la obiectele sanitare pe care le achizitionati. Bineinteles ca acest acest pas este in concordanta cu spatiul de care dispuneti. Norocosii isi pot lua o cada mare cu jacuzii, altii opteaza pentru o cabina de dus. Iar pentru romanticii incurabili noi recomandam cazile din bronz, acelea cu iz aritocratic. Cu siguranta le-ati vazut prin filmele de epoca si intelegeti la ce ne referim. Sa stiti ca acestea sunt destul de scumpe. Astazi tot ce e vintage este in trend si daca este cautat, producatorii profita si maresc preturile.
Dar indiferent de culori, materiale, obiecte sanitare, buget baia voastra trebuie sa fie la final cea mai frumoasa pentru voi si sa va ofere clipele de relaxare necesare.

Tags : Decor modern

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.