close
Baie

Idei de bai de inspiratie marinareasca

Stilul marinaresc este asociat astazi resort-urilor si pensiunilor de la malul marii, cu toate ca asta nu ar trebui sa fie o regula. Prin ce se deosebesc aceste idei de bai de inspiratie marinareasca de baile clasice? Prin prezenta unor elemente ce tin de mare, dar si prin prezenta aproape excesiva a albastrului, o culoare unanim acceptata ca fiind in asociatie cu apa. Nu este obligatoriu ca albastrul sa fie culoare dominanta sau macar prezent, insa in principiu, efectul vizual e mult mai usor de obtinut in prezenta acestei culori.

In plus, v-ati intrebat de ce verdele si albastrul sunt culorile cele mai prezente pe uniformele doctorilor? Daca nu, va spunem noi: pentru ca sunt culori care calmeaza sistemul nervos. In aceeasi idee, combinatiile de albastru-nautic si verde sunt potrivite pentru baie (si nu numai), mai ales in baile in care se doreste atat un efect vizual placut, cat si o potentare a efectului relaxant.

Desigur, culorile nu sunt totul. Pentru a obtine un efect vizual optim, se recomanda combinarea unor elemente marinaresti (ancore, poze cu vase, fanioane, pestisori si scoici). Sigur, acestea din urma nu sunt acceptate de toata lumea, insa cei care au deja un stil de viata construit in jurul marii, cu siguranta vor accepta bucurosi si accesorii mai excentrice.
traditional-blue-bathroom

black-tiles

bathtub-ship

white-blue-striped

shower-sea-inspired-curtain

sea-inspired-bathroom-decor

tiny-tiles-for-bath

calm-blue-bathr

blue-sea-inspired-bath

sea-inspired-bathroom1

sea-inspired-bathroom
In realitate, nu va trebuie cine stie ce decoratiuni. Uneori, e de ajuns un simplu borcan cu scoici si o ancora amplasata intr-un punct strategic pentru a obtine efectul vizual scontat. Depinde si de preferinte. Dupa cum vedeti, posibilitati sunt, indiferent de bugetul alocat.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.