close
Baie

Idei de decorare a baii

Baia este la fel de importanta ca oricare incapere, poate mai importanta decat camerele aditionale. Pe langa rolul functional, baia ar trebui sa fie o incapere al carei decor sa fie in sincron cu restul casei sau macar sa fie suficient de eleganta cat sa nu se creeze un deficit vizual foarte mare.

Asadar, azi vorbim despre bai si mai ales despre cazi. Din pacate, nu multa lume are optiuni realistice de personalizare a bailor, de multe ori din considerente de spatiu. Totusi, cel putin 4 dintre conceptele de mai jos pot fi aplicate in orice apartament in care baia principala are o dimensiune decenta. Personal, ideea cazii transparente mi se pare cea mai atragatoare, fiind un concept nou, relativ usor de pus in practica.
luxury-bathtub

window-bathtub

modern-light-bathtub

shunken-bathtub

bold-bathtub1

alcove-bathtub

rock-bathtub

glass-bathtub

In fond, cate astfel de bai ati mai vazut? Un alt concept interesant e cel al cazilor ingropate sau semi-ingropate in pamant. Din pacate, aceasta optiune este posibila numai in cazul celor care stau la parter sau la casa, tocmai pentru ca presupune amenajari speciale si un spatiu in plus in dreptul podelei. Marele lor avantaj e faptul ca nu exista riscul unei cazaturi din ele, asa cum se intampla la cazile obisnuite.

Cea mai simpla modificare, pe care o poate face oricine doreste sa-si personalizeze baia, e amplasarea unei cazi colorate in baie. Totusi, o astfel de cada nu trebuie lipita de perete, ci trebuie lasata libera, tocmai pentru a facilita crearea efectului vizual scontat.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.