close

Baia a devenit o parte din casa careia i se acorda din ce in ce mai multa atentie. Nu mai este acea camera banala in care amenajam o cada sau o cabina de dus, o chiuveta si o toaleta. Acum gasim in magazinele specializate idei de amenajare a baii reprezentate prin mobilier special pentru incapere, candelabre care sa lumineze si sa scoata in evidenta decorul. Gresia si faianta arata din ce in ce mai luxoase, cu modele cu specific. Iar daca ne gandim la cazile care vor fi montate aici imaginatia noastra incepe sa fie pusa in practica. Astfel intalnim cazi ascunse in podea, cazi cu functii de jacuzzi sau unele cu aspect aristocratic. Si cand ne referim la cele din urma ne intoarcem putin in timp si ne aducem aminte de filmele anilor ’60 cand acestea aratau incredibil. Aduagirea este ca astazi acestea sunt conectate la reteaua de apa si nu mai trebuie umplute manual de fiecare data cand ne dorim sa facem baie.

Ce sa mai, baia a devenit o alta camera in care ne putem pierde timpul si sa stam sa visam. Mobilierul este din ce in ce mai impreisonant. Acum putem depozita orice ne dorim in aceasta incapere fara sa lasam sa se vada. Baile mai nou sunt decorate cu plante verzi pentru a ii da o senzatie de prospetime si comuniune cu natura. Dintre cele mai impresionante idei de amenajare a unei bai noi ne-am gandit sa va aratam cateva. Este vorba de acele proiecte care ne-au facut sa visam, sa indraznim si sa evadam din cotidian, sa fim intr-o lume a noastra perfecta.

Trebuie sa intelegem ca baia incepe sa capete cat mai multa personalitate si sa fie cat mai noncomformit decorata. Absolut totul aici incepe sa fie chiar si tehnologizat. Si aici ne referim la setarea digitala a temperaturii apei si cand aceasta trebuie sa se opreasca fara sa ne fie teama ca am uitat apa sa curga in cada si poate am inundat vecinii. Luminile sunt de asemenea din ce in ce mai complexe: candelabre, spoturi prezente in podea, pe tavan si chiar in jurul cazii. Iar seria de adaugiri ar putea continua la nesfarsit pentru ca imaginatia omului este nemarginita si el face orice pentru a o pune in practica.

Hai sa admiram impreuna ideile de amenajare moderne al unei bai de poveste pentru casa sau apartamentul vostru:

idei-amenajare-baie-freshhome (1)

idei-amenajare-baie-freshhome (2)

idei-amenajare-baie-freshhome (3)

idei-amenajare-baie-freshhome (4)

idei-amenajare-baie-freshhome (5)

idei-amenajare-baie-freshhome (6)

idei-amenajare-baie-freshhome (7)

idei-amenajare-baie-freshhome (8)

idei-amenajare-baie-freshhome (9)

idei-amenajare-baie-freshhome (10)

idei-amenajare-baie-freshhome (11)

idei-amenajare-baie-freshhome (12)

idei-amenajare-baie-freshhome (13)

idei-amenajare-baie-freshhome (14)

idei-amenajare-baie-freshhome (15)

idei-amenajare-baie-freshhome (16)

Tags : amenajare a baiiamenajare baie micaarhitecturabaie apartamentcada baie micacum sa amenajezi o baie micadecordecor baie micadecor casadecor interiordesignidei amenajareidei decoridei faianta baieidei gresie baiemobila baiemobila ieftinamobilier baie micapreturi cada baie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.