close
Baie

Poduri transformate in bai spatioase

Stiati ca 90% dintre oameni tin in poduri lucruri cu o pseudo-valoare sentimentala, pe care nu le mai ating cu anii? Lucrurile respective se degradeaza in timp, aduna praf, astfel ca nu sunt decat o povara de care trebuie sa invatam sa scapam, mai ales ca spatiul respectiv poate fi folosit fara probleme pentru alta destinatie, una care sa va faca viata mai usoara. De exemplu, daca aveti podul inalt, tip mansarda, va puteti amenaja fie un dormitor in plus, fie o baie spatioasa in care sa va puteti relaxa in intimitate totala.

Astazi o sa vorbim despre poduri transformate in bai spatioase sau, daca nu spatioase, macar confortabile, mai mari decat cele obisnuite. Avantajele sunt multiple: de la un spatiu mai mare si un confort sporit, pana la libertatea de a va amenaja dupa bunul plac baia.
Slanted-walls-tiled-all-the-way-up

Small-attic-bathroom-with-Moroccan-floor-tiles

Bedroom-and-bathroom-in-an-attic

Amazing-white-tile-framed-over-bathtub

Tub-with-yellow-brick-wall-in-attic

Spacious-and-bright-attic-bathroom-with-soaking-tub

Luxurious-soaking-tub-in-the-middle-of-a-large-attic

Gorgeous-attic-bathroom-with-wood-ceiling-and-brick-floor

Bright-and-rustic-attic-bathroom

Simple-bathroom-designed-to-highlight-attic-shape-and-architecture

Rustic-attic-bathroom-with-wooden-beams

Amazing-shower-built-around-wood-beams

Huge-shower-that-takes-advantage-of-attic-architecture

Beautiful-gray-tiled-shower-in-a-small-attic
Stim, majoritatea s-ar teme de o astfel de modificare a casei, de cele mai multe ori din doua motive:
1) pentru ca o astfel de amenajare implica niste costuri semnificative, in functie de pretentiile personale;
2) pentru ca in cazul in care apar fisuri sau lucrarea nu este facuta cum trebuie, toata umezeala se poate scurge pe tavanul din casa, iar asta poate duce la multe alte complicatii.

Totusi, punand in balanta avantajele si dezavantajele, talerul mai greu inclina in partea avantajelor de cele mai multe ori, cu mentiunea ca amenajarea trebuie facuta la modul profesional, fara sa se fata rabat de la materiale sau de la calitate.

In plus, am atasat mai sus o serie de modificari pe care le puteti face fara ca suma aferenta lor sa fie una exorbitanta. In plus, daca panditi reducerile la materialele de constructii, care au loc mai ales pe timp de iarna, intreaga investitie ar putea fi cat se poate de accesibila, chiar si pentru un buzunar mediu. Totusi, nu trebuie facut rabat de la calitate, pentru ca in primul rand, pe langa confortul sporit, cu o astfel de modificare creste si valoarea locuintei pe piata imobiliara.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.