close

Cand stam intr-un apartamanet cu totii ne confruntam cu problema ca avem o baie mica, prea mica pentru tot ce ne-am dori noi sa facem aici. Asa cum am mai discutat in posturile anterioare, baia este, pe langa dormitor, al doilea loc din casa in care ne simtim rafatati si in care ne dorim sa uitam de noi si de grijile cotidiene.

Din pacate nu intotdeauna spatiul ne ajuta sa ne creem acel colt din casa asa cum ne dorim. Astazi va vom arata cateva modele de bai mici redecorate special pentru a intruni tpate cerintele. In primul rand pentru astfel de spatii este recomandat sa folosim cabinele de dus. Ocupa putin spatiu si s-au inventat cabine care sunt un mini spa chiar la voi in casa. Daca totusi va doriti o cada, va sugeram sa luati dimensiunile locului in care ar trebui sa o aranjati. Exista magazine specializate care va pot face cada la comanda. Astfel ea se va incadra perfect, dar nici nu trebuie sa va asteptati sa fie atat de mare pe cat v-ati dori. Imporatant este ca va fi acolo si veti putea sta intinsi intr-o baie cu spuma dupa o zi grea.

De asemenea este bine sa folositi obiecte sanitare de dimensiuni mai reduse, in special chiuveta. De altfel mobilierul din baie trebuie sa fie la comanda. Un dulap mic sub chiuveta unde sa depozitati produsele de curatenie si unul montat pe perete cu rafturi. Cel de pe perete trebuie sa fie in spatele oglinzii, pentru ca aceasta este un obiect nelipsit din orice baie. Este primul lucru pe care il faceti cand va spalati pe fata sau pe maine: va uitati in oglinda.

Tot odata trebuie sa scoateti calorifele de fonta clasice care sunt destul de voluminoase. Acum exista calorifere care se monteaza pe perete, daca va doriti neaparat unul in baie. Acestea pot sa va ajute sa depozitati prosoapeele de fata sau/si de dus din baie. Sunt foarte practice si au un design deosebit.

10 idei pentru amenajarea unei bai cu o suprafata mica

idei-amenajare-baie-mica (1)

idei-amenajare-baie-mica (2)

idei-amenajare-baie-mica (3)

idei-amenajare-baie-mica (5)

idei-amenajare-baie-mica (6)

idei-amenajare-baie-mica (4)

idei-amenajare-baie-mica (7)

design elegant baie mica
design interior baie
amenajari bai

In momentele in care reamenajati un astfel de spatiu trebuie sa folositi fiecare colt din incapere. Pentru acesta s-au inventat cabinele de dus sau cazile pe colt. Sunt cea mai buna solutie. Asa acestea sunt confectionate special pentru a acoperi fiecare centrimentru si nu veti irosi spatiu.

In acelasi timp nu folositi culori inchise pentru gresi si faianta. Totul trebuie sa fie foarte deschis la culoare. Astfel veti reusi sa dati o senzatie de mai mare, de spatialitate. Stim cu totii ca culorile calde, pastelate reusesc sa mareasca dimensiunile unei incaperi. Iar voi aveti nevoia de a face acel loc sa para mai mare si mai aerisit. Daca va mai permite incaperea, puteti monta undeva pe un colt un raft. Pe acel raft de obicei se depoztiteaza cosmeticele pe care o femeie le doreste sa le aiba la indemana in fiecare dimineata.

Aveti mare grija sa nu aglomerati pentru ca atunci baia vostra va parea mai mica decat este in realitate si nici voi nu va veti simti confortabil in acele clipe petrecute aici.

Speram ca imaginile de mai sus v-au fost de ajutor si asteptam fotografii cu ideile voastre de reamenajare la adresa de email: contact@freshhome.ro.

Fresh Home gaseste cele mai bune idei pentru casa voastra!

Tags : cabina duscada baie micadecor baiedesign baieidei amenajareidei amenajare baieidei amenajare baie micamobilier baie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.