close
Birouri

20 de idei de birouri mici pentru laptop-uri si nu numai!

Daca urmariti freshhome.ro de ceva vreme incoace, atunci cu siguranta stiti de articolele noastre despre problema spatiului, despre apartamente mici și despre solutiile avute la dispozitie pentru ca spatiul restrans sa nu fie o problema. Astazi venim in ajutorul celor care lucreaza de acasa cu 20 de idei de birouri mici pentru laptop-uri si nu numai, birouri care nu ocupa spatiu prea mult si care și arata bine pe deasupra.

Nu vorbim neaparat de minimalism, ci de soluții relativ facile de implementat, fie ca vorbim aici de birouri cumparate de la firme specializate sau de proiecte DIY (cum ar fi birouri obtinute in cadrul unor proiecte DIY din paleti). Lucrul de acasa presupune adesea nevoia si de accesorii, care la randu-le, ocupa si ele un spatiu, motiv pentru care noi va recomandam sa va orientati fie spre birouri facute la comanda, fie spre birouri special gandite pentru lucrul de acasa, fie ele si de dimensiuni mici? De ce? Din cateva motive simple:

1) spre deosebire de proiectele DIY, permit adesea mai multe posibilitati de management al cablurilor.
2) sunt mai aspectuoase, chiar daca dispare mandria de a fi dus la indeplinire cu succes un proiect DIY de la 0.
3) au sanse mari sa fie mai rezistente pe termen lung si sa-si mentina aspectul initial.


Nu trebuie neglijat nici spatiul aferent scaunului, plus inca 1-2 metri in jur, care trebuie sa fie liberi pentru a permite miscarile obisnuite. Asta inseamna ca chiar daca biroul in sine e mic, spatiul ocupat pentru a putea lucra de acasa in mod eficient e ceva mai mare, fiind necesari cativa metri in plus, care in niciun caz nu trebuie neglijati de la calculele initiale.

Un alt mare avantaj al birourilor mici e faptul ca pot fi mutate usor, pe cand in cazul celor de dimensiuni mari, in timpul redecorarilor, ele nu pot fi mutate cu prea multa usurinta.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.