close
Birouri

Birou mobil in forma de ou creat de dmvA

Pentru cei care lucreaza de acasa si stau la casa le-am pregatit o idee inedita de a isi amenaja acest spatiul. Este vorba de un birou mobil in forma de ou ce a fost creat de designerii de la dmvA. Se poate amenaja foarte usor in curtea casei si veti putea altfel sa lucrati in natura. De asemenea el poate fi tractat cu ajutorul masinii si sa va plimbati prin locurile care va inspira.

Stim cu totii ca mediul in care lucrati conteaza destul de mult pentru starea voastra de spirit si pentru eficienta in munca.

In acelasi timp acest birou poate fi folosit si pe post de casa de gradina mobila. Interiorul a fost structurat in asa fel incat s-a creat spatiu pentru bucatarie, baie si un pat. La acestea se adauga si cateva spatii de depozitare. Aceasta constructie este prevazuta cu o usa destul de mare care se deschide in sus, pe verticala.  Ceea ce ii permite interiorului sa comunice cu exteriorul intr-un mod deschis.

Trebuie sa stiti ca usa se deschide electric prin intermediul unei telecomenzi. Cu siguranta este o constructie care reuseste sa iasa in evidenta si sa satisfaca nevoile proprietarilor.

Stiu ca v-am facut curiosi, asa ca va lasam in compania imaginilor cu acest birou mobil iesit din tipare:

birou mobil (4)

birou mobil (5)

birou mobil (6)

birou mobil (2)

birou mobil (1)

birou mobil (3)

Speram ca v-a placut si voua aceasta idee cel putin atat de mult pe cat ne-a placut noua. Oricum ideea este geniala. Desi exteriorul este uniform si respecta indeaproape forma oului, interiorul este cu totul inedit.

Daca voi mai stiti alte idei iesite din comun in ceea ce priveste arhitectura unei constructii, va asteptam sa le impartasiti cu noi. Sau daca v-ati amenajat/construit voi un birou altfel la voi acasa asteptam si cu mai mare nerabdare imaginile reprezentative ! 🙂

Tags : birou mobil

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.