close
Birouri

Birouri cu inaltime reglabila

Cei care lucrati in cladirile de birouri cu siguranta stiti ca majoritatea punctelor de lucru sunt la fel. Totusi, oamenii sunt diferiti nu numai din punct de vedere psihologic, cat si din punct de vedere anatomic, astfel ca ceea ce unii pot considera drept “confortabil”, poate fi un adevarat chin pentru altii. Cel mai la indemana exemplu e cel al inaltimii: puneti o persoana cu o inaltime de peste 1,9 metri sa stea in acelasi loc/birou in care a stat o persoana de o talie mult mai mica.

Tocmai de aceea vorbim astazi despre birouri cu inaltime reglabila. Pe langa avantajul evident al conceptului lor, ele permit economisirea banilor, ceea ce atat pentru companii (care se confrunta cu un flux mare de angajati), cat si pentru parinti (care trebuie sa le asigure copiilor lor aflati in crestere un spatiu de lucru), este o adevarata usurare.

Observati ca vorbim despre birouri cu inaltime variabila, dar care pot fi personalizate dupa bunul plac in numeroase altfe feluri. In principiu, astfel de birouri se gasesc relativ greu in Romania (pe fondul taliei medii, care este aproximativ aceeasi), iar atunci cand se gasesc, ele sunt disponibile la un pret semnificativ mai mare decat bugetul mediu alocat pentru un birou. Ca sa va faceti o idee, biroul din ultima poza se gaseste pe piata engleza la pretul de 1541 de lire sterline, la care s-ar adauga si taxele de transport. Iar lista de exemple ar putea continua fara probleme.
office-desk-archimeda-vitra2

office-desk-archimeda-vitra1

office-desk-archimeda-vitra

height-adjustable-desk-Vika-Artur

airtouch-height-adjustable-desk1

airtouch-height-adjustable-desk

airtouch-height-adjustable-desk2

JRV-2T

up-height-adjustable3

up-height-adjustable2

up-height-adjustable
adjustable-rectangular-office-desk

adjustable-rectangular-office-desk1

workstation-desk-mobility2

workstation-desk-mobility1

workstation-desk-mobility

kei-height-adjustable-workstation2

kei-height-adjustable-workstation1

adjustable_xtable

luxury-modern-study-desk-atelier
Un alt avantaj al acestor birouri cu inaltime reglabila ar fi faptul ca imbunatateste substantial confortul celor care lucreaza la ele, ori asta, pe termen lung, inseamna productivitate marita si eficienta mai mare.