close
Birouri

Birouri cu influente asiatice

Pe lista de imbunatatiri pentru casa pe care ni le-am propus sa le facem anul acestase afla si adaugarea unor influente asiatice in biroul de acasa, asa ca pentru astazi ne-am propus sa va aratam birouri cu influente asiatice.
Cand vine vorba de lucrat acasa, mai ales de birouri amenajate, una dintre cele mai mari probleme pe care le au cei care lucreaza din intermediul caminului propriu este procastinarea. Tocmai de aceea, biroul de acasa trebuie conceput intr-un astfel de mod incat sa fie cat mai relaxant, dar in acelasi timp sa fie cat mai productiv.

Motivul principal pentru care tindem sa procastinam atunci cand lucram de acasa e faptul ca asociem biroul cu locul in care dormim, drept prin urmare, nu-l consideram un spatiu potrivit lucrului. Tocmai de aceea, decorarea biroului cu elemente asiatice trebuie facuta cu grija, pentru ca vreti ca el sa fie un spatiu in care sa puteti munci confortabil, dar in acelasi timp vreti sa dati si o tenta proprie locului respectiv.

Give-your-contemporary-home-office-a-subtle-Asian-flair

Japanese-style-home-office-with-a-hydraulically-controlled-desk

Stylish-home-office-connected-with-the-porch

Creative-home-office-combines-modern-aesthetics-with-Asian-style

Give-the-home-office-some-natural-greenery

Floating-glass-desk-and-simple-accessories-shape-this-home-office

Open-shelves-separate-the-home-office-from-the-living-area

Spacious-home-office-with-cool-Asian-influences

Crafts-zone-combined-with-the-home-office-in-an-ergonomic-fashion

Fabulous-home-office-also-doubles-as-a-meditation-space
Cea mai la indemana solutie ar fi plasarea elementelor orientale pe rafturi sau pe dulapioare, in functie de marime. Pe dulapioare, de exemplu, se pot pune statuete mai mari, cu mentiunea ca intr-un astfel de caz dulapurile trebuie sa fie plasate langa perete sau in spatele biroului.

Daca preferati obiecte mai mici, atunci puteti plasa cateva rafturi subtiri deasupra spatiului de lucru, cu mentiunea ca ele nu trebuie plasate la nivelul ochilor, tocmai pentru a nu distrage atentia.

Un alt artificiu pe care il puteti folosi ar fi adoptarea unui stil minimalist, japonez. Simplitatea inseamna eleganta aproape intotdeauna, deci nu e nimic rau in adoptarea unei astfel de solutii. In fond, cu cat mai putine surse de distragere, cu atat mai bine.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.