close
Birouri

Birouri multifunctionale si idei de birouri creative

Despre productivitate si birouri am mai vorbit pe freshhome.ro. Totusi, ce v-am pregatit pentru astazi iese din tiparele normalului si reuneste o serie de birouri multifunctionale cu un design dus usor la extrem in unele cazuri, dar care, fara indoiala, scoate la iveala o serie de posibilitati interesante. Cum ar fi, de exemplu, daca v-ati putea odihni in acelasi loc in care lucrati? Sau sa luati masa de seara in doi la acelasi birou?
folding-desk2 dining-table-turned-desk1 tambour-table4 Mira-Schroder-Desk-design2 Mira-Schroder-Desk-design nils-holger-moormann-patrick-frey-markus-boge nils-holger-moormann-patrick-frey-markus-boge2 desk-takes-multifunctional-whole-new-level3 desk-takes-multifunctional-whole-new-level2 desk-takes-multifunctional-whole-new-level wall-desk1 wall-desk simple-wall-desk2 simple-wall-desk1 simple-wall-desk oxymoron-desk-anna-lotova1 oxymoron-desk-anna-lotova oxymoron-desk-anna-lotova2 worknest4 worknest3 worknest2 worknest1 worknest
Una dintre ideile care imi plac cel mai mult e cea din pozele 6 si 7. Oricine are nevoie de documentatie stie cat de obositoare si cat de neproductive sunt ruperile de ritm, dar si cat de usor se alcatuiesc stive de carti pe birou; ori, in situatia data, cartile stau la locul lor si pot fi usor luate la nevoie.

Ideea de la baza acestor proiecte e faptul ca cele mai multe birouri multifunctionale salveaza spatiu. Asta se poate traduce prin posibilitatea de a amplasa mai multe birouri intr-o singura camera, dar si printr-un grad sporit de confort pentru cei care lucreaza. Si ultima idee e foarte interesanta, in masura in care ofera posibilitatea amplasarii unor accesorii (carti, carioci, markere, instrumente de scris etc), sau de ce nu, ofera posibilitatea amplasarii unor plante.

Personal, mai recomand oricui are in plan sa-si amenajeze un astfel de birou sa gandeasca si un sistem de management al cablurilor. Cand se aduna gadget-urile, cablurile devin o problema, mai ales in conditiile in care sunt imprastiate, ori tocmai acest lucru trebuie evitat.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.