close
Birouri

Birouri pentru copii – 25 de idei pentru casa voastra

Copiii au nevoie de camera lor, asta e un lucru de bun simt si unanim inteles. Totusi, un alt lucru de care au nevoie cei mici pe masura ce cresc e un birou pe care sa coloreze sau sa-si faca temele. Cum industria mobilierului pentru copii a inceput sa prinda aripi si in Romania, acest articol se vrea a fi un mic panou cu idei de birouri pentru copii, dar si pentru a vedea potentialele solutii de incadrare a unui spatiu de lucru intr-un dormitor.

Dupa cum vedeti, optiuni sunt nelimitate, insa solutiile depind si de particularitatile camerei, de bugetul parintilor, dar nu in ultimul rand, de numarul copiilor. Spatiul de lucru variaza, motiv pentru care parintii trebuie sa se decida asupra tipului de mobilier pe care il vor folosi: copiii cresc rapid, iar nevoile lor, dar si gusturile, se schimba de la un an la altul. Biroul unui adolescent va fi cu mult diferit fata de biroul unui prescolar si tocmai de aceea, parintii trebuie sa fie pregatiti financiar sa faca modificarile necesare atunci cand ele devin necesare.
birouri pentru copii 25 birouri pentru copii 24 birouri pentru copii 23 birouri pentru copii 22 birouri pentru copii 21 birouri pentru copii 20 birouri pentru copii 19 birouri pentru copii 18 birouri pentru copii 17 birouri pentru copii 16 birouri pentru copii 15 birouri pentru copii 14 birouri pentru copii 13 birouri pentru copii 12 birouri pentru copii 11 birouri pentru copii 10 birouri pentru copii 9 birouri pentru copii 8 birouri pentru copii 7 birouri pentru copii 6 birouri pentru copii 5 birouri pentru copii 4 birouri pentru copii 3 birouri pentru copii 2 birouri pentru copii
Cat de mare trebuie sa fie un birou pentru copii? Suficient de mare cat sa permita deschiderea a doua carti si a unui caiet simultan, eventual si a unui laptop. Eventual, daca parintii aleg un birou pe lungimea unui perete, problema spatiului e inlaturata, insa nu intotdeauna acest lucru e recomandat, mai ales in dormitoarele mici. Pur si simplu se ocupa prea mult din spatiul locuibil pentru un lucru care nu va fi intotdeauna folosit la capacitate maxima.

Prezenta unui birou pentru copii in dormitorul celui mic/celor mici ii obisnuieste pe micuti inca de mici cu lucrul la birou. In niciun caz ei nu trebuie invatati sa lucreze din pat, ci numai la birou si numai cu o postura corecta. Tocmai din acest motiv au nevoie de spatiu de lucru adaptat dimensiunilor si ideilor lor.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.