close
Birouri

Birouri in stil Feng Shui

In urma cu cateva luni va scriam despre sfaturi feng shui pentru dormitor. Dupa ce aruncati un ochi peste respectivul articol, aruncati un ochi si peste randurile de mai jos, mai ales obisnuiti sau intentionati sa lucrati de acasa. In esenta, stilul feng shui poate fi aplicat pentru orice incapere a casei, nu numai pentru dormitor sau pentru living si, bineinteles, nu numai pentru casa.

Pentru a avea un birou organizat conform recomandarilor propovaduite de acest stil, pentru a fi eficienti si pentru a avea un balans echilibrat de energii, ar fi bine sa urmam sfaturile urmatoare:

1. Biroul trebuie pozitionat intotdeauna cu fata spre calea de acces sau cand acest lucru nu este posibil, macar din lateral, dar niciodata din spate. Totusi, evitati sa stati fix in mijlocul camerei, tocmai pentru a lasa energiile sa circule libere.

2. Nu va imbracati biroul in alb, ci mai degraba folositi culori complementare, in nuante de galben, albastru, verde. Totodata, nu va sfiiti sa folositi accesorii din materiale diferite, de plastic, de lemn si de piatra, tocmai pentru a accentua ideea de echilibru.
Decorate-the-room-in-a-pleasant-fashion

Home-offices-are-not-just-for-those-with-laptops

Stylish-home-office-design-for-the-contemporary-home

Design-of-the-home-office-gives-multiple-seating-options

Make-sure-that-the-alignment-of-your-work-desk-brings-in-positivity

Natural-greenery-helps-in-shaping-a-harmonious-home-office

Home-office-design-filled-with-positive-chi

Woodsy-wallpaper-is-a-great-addition-to-the-home-office

Beautifully-lit-dark-home-office

Wonderful-use-of-color-and-texture-inside-the-home-office

Let-in-as-much-natural-ventilation-as-possible

Elegant-and-refreshing-contemporary-home-office
3. Creati un punct focal. Acesta poate fi pur si simplu biroul vostru de lucru, dar la fel de bine poate fi si orice alt obiect care poate atrage atentia. Ideea din spatele acestei recomandari este aceea de a nu permite disiparea energetica inutila.

4. Folositi-va din plin de iluminarea naturala. Pe timp de noapte, evitati lumina rece (pentru ca va poate deregla somnul si ciclurile fiziologice circadiene controlate de creierul vegetativ) si folositi mai degraba becuri cu lumina calda.

5. Nu va umpleti spatiul de lucru de accesorii inutile, tocmai pentru ca ele atrag energii negative, energii care ar trebui sa umble libere pentru a nu se concentra intr-un spatiu inchis.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.