close
Birouri

Birouri in stil scandinav

Ati fost vreodata in IKEA sau ati deschis vreodata un catalog de-al lor? Daca da, atunci ati luat contact cu un stil scandinav de design, un stil practic, armonios si plin de culoare (pe alocuri). Astazi vorbim despre birouri in stil scandinav si v-am pregatit o mica colectie de poze.

Ce au in comun toate aceste poze? Chiar daca nu se vede in toate, aproape toate aceste birouri sunt amenajate in dormitoare. Chiar daca in mod ideal, spatiile de lucru nu ar trebui amenajate in dormitoare, din motive legate deseori de spatiu, alt loc nu exista in locuinta. Sigur, poate nu sunt cele mai productive spatii din lume (cunoasteti sintagma “te trage patul”?), dar decat deloc, poate e mai bine asa.
birouri in stil scandinav 10

birouri in stil scandinav 9

birouri in stil scandinav 8

birouri in stil scandinav 7

birouri in stil scandinav 6

birouri in stil scandinav 5

birouri in stil scandinav 4

birouri in stil scandinav 3

birouri in stil scandinav 2

birouri in stil scandinav

birouri in stil scandinav 20

birouri in stil scandinav 19

birouri in stil scandinav 18

birouri in stil scandinav 17

birouri in stil scandinav 16
Exista totusi cateva reguli pe care ar fi bine sa le luati in considerare, astfel incat spatiu de lucru sa se incadreze in peisajul general al camerei. In mod ideal, biroul nu trebuie asezat fix langa pat, dar daca altfel nu se poate, atunci zonele respective trebuie diferentiate, fie prin culoare, fie prin ceva elemente separatoare. De exemplu, daca patul e sa zicem maro, biroul ar putea fi de culoare alba. Genul acesta de combinatii se gasesc frecvent in IKEA si sunt destul de eficiente.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.