close
Birouri

Concepte moderne de birouri pentru copii

Cei mici trebuie sa fie invatati inca de mici ca temele sau lucrurile creative se fac la birou si nu in pat, asta de dragul coloanei lor. Cu cat mai repede ei invata acest lucru, cu atat mai repede nu va mai fi dezordine prin camera lor, mai ales daca spatiul de lucru este multifunctional si include spatii de depozitare si alte accesorii.

Cand e momentul potrivit sa includeti un birou in camera copilului vostru? De indata ce incepe sa mearga si primeste jocuri sau are de facut teme de la gradinita. Practic, daca invata de mici ca biroul e spatiu de lucru si nu de joaca, pe cand vor fi mari nu vor mai fi tentati sa piarda vremea, ci vor fi productivi.

In ceea ce priveste numarul de solutii, acestea sunt nelimitate: de la masute clasice, cu scaune, pana la birouri de perete, cu o masa pliabila si cu spatiu de depozitare vertical sau chiar bancute care se pliaza perfect sub birou, tocmai pentru a economisi spatiul din camera.
turn-old-crib-into-a-desk

children-desk

behind-doors-children-desk

furniture-for-kids-room-with-desk-and-storage

cute-litle-desk

children-room-with-working-space

kids-work-ar-corner

chindler-table-playroom-decor

privacy-children-desk

yellow-childern-desk

l-shaped-wall-children-desk

small-table-closer-to-wall-children-decor

grey-desk-children

white-simple-table-with-small-legs

small-desk-for-children-with-bench

desk-with-bench

white-children-corner

minimalist-duo-desk-and-bench

SUNDVIK-Children-desk-white

wall-mounted-children-deskSi nu, nu trebuie sa decorati camera copilului vostru in vreun fel anume, ci trebuie doar sa-i creati un spatiu confortabil si prietenos, care sa-i stimuleze creativitatea si abilitatea de a invata lucruri noi, chiar daca decoratiunile nu respecta stilul general al casei. Totusi, dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a copiilor e de preferat in detrimentul decorarii intr-un anume stil, nu?

In ceea ce priveste dimensiunile biroului, depinde si de restul camerei, dar si de numarul de copii. De exemplu, un singur birou obisnuit nu e de ajuns pentru 2 frati care impart acelasi dormitor, dar se poate apela la o masa longitudinala pe latura mica a camerei, sau de-a lungul unei laturi mari (dar nu in mijloc).

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.