close
Birouri

Cum sa transformam demisolul intr-un birou spatios

Uneori, pur si simplu nu exista loc in casa pentru a amenaja un birou spatios, indiferent de intrebuintarea lui. Totusi, atunci cand exista un demisol, fie el chiar si ingust, in respectiva incapere se pot gasi solutii de amenajare a unui spatiu de lucru, care sa fie net superioare din punct de vedere al confortului fata de ce solutii ar putea fi gasite in casa.

Amenajarea unui birou la demisol are multiple avantaje, printre care se afla si:
1. mai mult spatiu de desfasurare;
2. lipsa unor distractii vizuale sau auditive, ceea ce in mod clar imbunatateste productivitatea oricarui om care lucreaza de acasa;
3. mai mult spatiu locuibil in dormitoare si in spatiile obisnuite de lucru, un aspect pe care multa lume nu-l sesizeaza.

Primul pas pe care trebuie sa-l faceti atunci cand vreti sa amenajati un birou la subsol sau la demisol este sa verificati peretii. Orice urma de umezeala poate fi semnul unei infiltratii, implicit poate fi locul de aparitie al igrasiei si al unor colonii de fungi, lucru pe care cu siguranta nu vi-l doriti.

De asemenea, daca biroul respectiv se va transforma in punctul de lucru al unei firme, fie ea si de freelancing, s-ar putea sa trebuiasca si o intrare separata. Nu vreti ca viitorii clienti sa trebuiasca sa strabata toata casa, nu? Sigur, e o investitie in plus, dar care va fi un plus de imagine in ochii potentialilor colaboratori. De asemenea, sfatul nostru pentru voi ar fi sa izolati biroul de restul casei, tocmai pentru a nu permite zgomotelor din casa sa va distraga. In fond, nu are niciun rost sa va amenajati un birou la subsol sau la demisol daca nu puteti lucra acolo.
birou 1 birou 2 birou 3 birou 4 birou 5 birou 6 birou 7 birou 8 birou 9 birou 10 birou 11 birou 12 birou 13
Daca incaperea respectiva va fi folosita strict pentru lucru, atunci trebuie sa va concentrati strict pe functionalitate si pe confort. Cu alte cuvinte, nu aveti nevoie de prea multe accesorii, decat daca aveti un job in care e nevoie de cat mai multa creativitate. In rest, cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa amenajati biroul cu cat mai putine lucruri capabile sa va distraga atentia, tocmai pentru a stimula productivitatea.