close
Birouri

Idei de birouri albe

Sa stiti ca albul nu-i tocmai o culoare usoara. Poate fi o culoare intimidanta la fel de bine cum poate fi o culoare anosta, care poate imbunatati sau strica aspectului unui birou, in functie si de celelalte decoratiuni si de culorile dominante din camerele de lucru. Totusi, atunci cand vine vorba de birouri albe, aceasta culoare tinde sa dea un aspect elegant, modern, mai ales in conditiile in care biroului i se alatura scaune de culoare contrastante, respectiv in camera in care se afla biroul sau birourile culoarea dominanta este antagonica. Practic, biroul devine punct focal, motiv pentru care veti vedea in multe dintre birourile in care lucreaza persoane cu functie de decizie fix acelasi principiu pe care l-am enuntat mai sus.

Un alt motiv sa folositi un birou alb e cel al spatiului redus. Albul creeaza iluzia de spatiu, mai ales atunci cand este culoare dominanta, ori un birou alb intr-o camera alba va face ca respectiva incapere sa para mai mare decat este. Poate parea un lucru marunt, dar oricine a lucrat intr-un birou mic stie cat de sufocant pare aerul in perioadele de stres maxim.
white-washed-wall-behind-desk-white-office-room

white-office-room

dark-wood-floor-with-white-walls-and-desk

Justine-Hugh-Jones-Design-Study-Est-Magazine

feminine-attic-office-design

wall-focal-point-office

motivational-office-framed-art

traditional-understairs-office-desk

ava-wood-desk-and-glass

white-masive-top-desk-and-black-accents

large-home-office-room-featuring-desk-for-two

glam-office-alcove-space-white-desk

white-home-workstation
Una dintre tehnicile noastre preferate e folosirea unor abtibilduri de perete, eventual cu mesaje motivationale. De ce? Pentru ca arata bine, plus ca mesajele motivationale ajuta mult la stimularea productivitatii, ori asta e exact scopul unui birou: acela de a oferi un spatiu confortabil de lucru care sa poata fi folosit pentru a munci cu rezultate maxime.

Nu putem sa incheiem acest articol fara sa vorbim de celalalt mare avantaj al albului: poate fi asociat cu orice, chiar si cu culorile tipatoare si stridente, chiar daca asta nu e o idee buna aproape niciodata. Totusi, in birouri albe se pot amplasa de flori uscate si bonsai pana la piese de mobilier de culori variate si altele, fara ca aspectul general sa fie alterat prea mult.