close
Birouri

Idei de birouri cu un aspect industrial

Despre birouri am mai scris aici, aici si aici. Astazi o sa continuam ideile expuse in articolele anterioare, insa nu cu un set de birouri pentru copii si nici cu birouri neobisnuite, ci cu un set de idei de birouri cu un aspect industrial. De ce industrial? Pentru ca ofera un aspect unic si, cum camerele respective sunt strict pentru munca, introduc utilizatorii lor intr-un mediu propice desfasurarii neintrerupte a lucrurilor pe care le au de facut la proiectele proprii sau la job.
simple-industrial-table high-ceiling-office desk-style-industrial alcove-desk airplane-parts-desk office-we-love-inustrial-style natural-light-for-desk industrial-look-for-office industrial-seating-for-desk industrial-home-office-desk
Cel mai simplu mod de a crea un aspect industrial este de a folosi scaune si obiecte de metal: de la birouri, care pot fi facute <<handmade>> pentru un efect vizual mai puternic, eventual chiar si din materiale reconditionate, dupa cum vedeti in poza de mai sus. In rest, lampadare care atarna, eventual alte materiale refolosite pentru a crea rafturi si dulapuri, toate acestea pot fi folosite.

Mare atentie, totusi, caci fiind birouri pentru acasa, nu vreti sa creati o atmosfera extrem de rece, ci una suficient de sobra cat sa permita  lucrul in liniste. Pentru aceasta, se recomanda si utilizarea lemnului, care este un material mult mai prietenos, dar si a accesoriilor. Nu uitati sa lasati si loc de depozitare, dar si sa aranjati biroul astfel incat acesta sa fie suficient de aerisit. Statistic vorbind, oamenii care lucreaza in birouri care nu sunt aglomerate sunt mult mai eficienti decat cei care lucreaza in grupuri mari sau in locuri incarcate de dulapuri si documente.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.