close
Birouri

Idei de birouri indraznete

Astazi vorbim despre birouri, dar nu orice fel de birouri, ci despre niste birouri indraznete, care ies din tiparul obisnuit. Obiectiv vorbind, exista studii care leaga structura biroului de productivitate. Cu alte cuvinte, cu cat spatiul de munca e mai putin monoton/plictisitorsi cu cat mai mult confortabil, cu atat productivitatea la locul de munca va creste. Asadar, am ales pentru voi o serie de modele indraznete, dupa cum se vede in pozele de mai jos.

Ce-ati zice de un birou in care sa aveti suport pentru picioare sau in care sa va puteti baga picioarele in… nisip? Dar de unul caruia ii este atasata o banda electrica pentru mers, birou special conceput pentru cei care vor sa se mentina in forma in timpul serviciului? Personal, imi plac mult birourile compartimentate, care ascund locuri pentru gadget-uri, pentru carti si caiete, indiferent de stilul in care sunt construite. O alta idee superba e cea din poza 15, in care partea frontala a biroului poate fi oricand transformata intr-un pat pentru… un pui de somn in timpul pauzei de masa. Totusi, s-a demonstrat ca un pui de somn de 25-30 de minute poate imbunatati drastic productivitatea si nivelul de energie, astfel ca in esenta, nu ar fi tocmai o idee rea.
mamba-wall-shelf-desk

imlab-torquedesk

info-table

minimalist-glass-office

hammock-desk

Customize-It-Project-Trestle-Desk

48-Inch-Tablet-Desk

Steampunk-organ-cockpit-desk

solo-carbonite-desk

cool-desk-wall-shelf

strates-desk

walkstation-desk

trekdesk

ledge-desk

desk-bed

yoyo-folding-table

old-door-desk

torino-slide-desk-top

torino-slide-desk-top1

torino-slide-desk

desk-sand-box
Pentru cei carora le plac lucrurile simple, ideea biroului de sticla e poate cea mai potrivita. Nu toata lumea adopta stilul minimalist, insa trebuie sa recunoastem ca respectiva idee e geniala, mai ales daca utilizatorii lui nu au nevoie de prea multe carti, dosare, ci vor doar un birou la care sa poata lucra fara sa fie distrasi de carti, documente si care, totodata, sa arate bine.

Totusi, birourile de mai sus sunt mai mult pentru acasa si nu pentru la serviciu, caci prea putine companii si-ar putea permite un astfel de lux pentru angajatii sai. Ce ziceti? Va tenteaza vreun model anume?