close
Birouri

Paturi cu birouri incorporate – solutia perfecta pentru dormitoare mici

Am mai vorbit de cateva ori despre paturi cu birouri incorporate (sau cu spatii de lucru in general), iar astazi reluam subiectul cu cateva idei noi, care pot fi implementate cu usurinta in casele voastre. De ce ar apela cineva la ideea de paturi cu birouri incorporate? Simplu, pentru ca este o solutie care poate fi implementata in dormitoare mici sau chiar la birouri, tocmai in ideea in care sa se poata economisi spatiu substantial, iar incaperile respective sa nu fie nici pe departe pe atat de aglomerate precum dormitoarele mici in care nu sunt adaptate astfel de idei ca cele de mai jos.

Totusi, ca in cazul fiecarui concept, exista avantaje si dezavantaje, iar principalul dezavantaj e, cel putin in cazul unui mobilier deja prezent, el va trebui inlocuit cel mai adesea cu totul, tocmai pentru a face loc noului ansamblu. De asemenea, se prea poate ca astfel de ansambluri sa nu se gaseasca pe post de modele standard, deci trebuie comandate de la producatori cu dimensiuni personalizate, ceea ce e posibil sa ridice un pic preturile.

paturi cu birouri incorporate 28

paturi cu birouri incorporate 27

paturi cu birouri incorporate 26

paturi cu birouri incorporate 25

paturi cu birouri incorporate 24

paturi cu birouri incorporate 23

paturi cu birouri incorporate 22

paturi cu birouri incorporate 21

paturi cu birouri incorporate 20

paturi cu birouri incorporate 19

paturi cu birouri incorporate 18

paturi cu birouri incorporate 17

paturi cu birouri incorporate 16

paturi cu birouri incorporate 15

paturi cu birouri incorporate 14

paturi cu birouri incorporate 13

paturi cu birouri incorporate 12

paturi cu birouri incorporate 11

paturi cu birouri incorporate 10

paturi cu birouri incorporate 9

paturi cu birouri incorporate 8

paturi cu birouri incorporate 7

paturi cu birouri incorporate 6

paturi cu birouri incorporate 5

paturi cu birouri incorporate 4

paturi cu birouri incorporate
Totusi, in functie de solutia aleasa, astfel de ansambluri pot face o diferenta uriasa intre senzatia de confort si senzatia de disconfort emotional generata de aglomerarea obiectelor din dormitoarele obisnuite.

Vreau sa atrag atentia si asupra obiectelor pliabile: de la paturi care se pot transforma in birouri si de la paturi rabatabile pana la dulapuri cu suporturi rabatabile pentru televizoare. Si aceste solutii sunt excelente pentru a economisi spatiu, dar si pentru a masca anumite utilizari ale respectivei camere. Practic, dormitorul poate deveni birou sau spatiu de lucru in cateva secunde, lucru excelent pentru cei care lucreaza de acasa si care se confrunta cu problemele cauzate de procastinare.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.