close
Birouri

Postere motivationale pentru biroul tau

Zig Ziglair spunea ca la fel cum nici efectul spalatului nu dureaza o vesnicie, nici motivatia nu poate sa fie decat o chestie de moment, iar tocmai de aceea avem nevoie de ea zilnic. V-ati prins, astazi vorbim despre postere motivationale si despre efectul lor asupra psihicului daca sunt amplasate in pozitii cheie, cum ar fi biroul de lucru.
makeithappen great-today master-plan shit life-motivational-poster be-you stay_hungry_stay_foolish_poster_2 responsible myfaith if-you up work-hard awesome you-are-the-creator stop-waiting today-is-your-day
De ce avem nevoie de motivatie? In primul rand pentru eficienta. Spiritul procastinarii domneste in toti si e destul de puternic. Tocmai de aceea se recomanda ca aceste postere motivationale sa fie amplasate undeva intr-un loc vizibil, de unde sa nu poata fi ignorate.

Ele sunt doar accesorii care pot fi inramate, dar care au si un scop functional, in ciuda dimensiunilor lor reduse. Sigur, nu trebuie sa va raportati doar la ideile de mai sus, intrucat ele sunt atat de simplu de facut, incat pot fi personalizate cu mesajul motivational care are efectul cel mai mare asupra voastra.

In plus, ele sunt placute ochiului si inlocuiesc cu succes ramele foto si tablourile obisnuite si aduc ceva nou, mai ales in locurile depersonalizate in mod normal, cum sunt cladirile de birouri.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.