close
Birouri

Spatii de lucru cu priveliste pentru eficienta maxima

Daca vorbim de spatii de lucru acasa, putini dintre noi avem aceeasi eficienta ca la job-ul de zi cu zi, fie ca ne place sa recunoastem sau nu. Totusi, munca la birou nu trebuie sa fie monotona, pentru ca s-a demonstrat, asta ucide creativitatea, cat si productivitatea. Pur si simplu, la un moment dat, oamenii ajung sa priveasca in gol, sa faca lucrurile automat, ori asta nu e un lucru de dorit, nu-i asa?

Tocmai de aceea din ce in ce mai multe companii isi stimuleaza angajatii sa lucreze de acasa, ba chiar unele merg mai departe si investesc in amenajarea unor birouri. Fie ca lucrati intr-o astfel de companie sau nu, astazi vorbim despre spatii de lucru cu priveliste si despre cum influenteaza ele productivitatea si nu numai.
spatii de lucru 17

spatii de lucru 16

spatii de lucru 15

spatii de lucru 14

spatii de lucru 13

spatii de lucru 12

spatii de lucru 11

spatii de lucru 10

spatii de lucru 9

spatii de lucru 8

spatii de lucru 7

spatii de lucru 6

spatii de lucru 5

spatii de lucru 4

spatii de lucru 3

spatii de lucru 2

spatii de lucru
In primul rand, marele avantaj e faptul ca un astfel de loc e in confortul propriei voastre case, o mica oaza de liniste si inspiratie pentru momentele in care trebuie sa aveti idei bune sau in care pur si simplu trebuie sa va deconectati si sa va relaxati cu o carte buna.

Un alt mare avantaj e ca intr-un astfel de spatiu nu sunt prea multe distractii, deci va puteti concentra exclusiv pe ce aveti de lucrat, spre deosebire de spatiile de lucru la comun, in care apar tot felul de distractii si de distrageri. Pentru cei care au nevoie de asa ceva pentru a fi creativi si eficienti, schimbarea catre un astfel de birou e binevenita si chiar necesara.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.