close
Bucatarii

Bucatarii colorate si prietenoase

Acum 2 zile va prezentam un duplex foarte colorat. Astazi o sa continuam seria caselor colorate, insa nu o sa va prezentam alte apartamente, ci doar cateva bucatarii care au fost decorate in culori calde si prietenoase. Cu alte cuvinte, daca acum va pregatiti sa faceti curatenia de primavara si aveti de gand sa cumparati si mobila pentru bucatarie, atunci trebuie sa vedeti neaparat si aceste cateva (super) modele colorate.

bucatarie colorata 3

bucatarie colorata 4

bucatarie colorata 5

bucatarie colorata 6

bucatarie colorata

bucatarie colorata 2
Inainte de a incepe sa redecorati bucataria, ganditi-va exact la ce anume vreti. Vreti o camera mai luminoasa? Atunci vopsiti peretii intr-o culoare deschisa si schimbati mobila cu o alta culoare complementara, dar care sa fie tot foarte deschisa.
Nu vreti foarte multe culori, ci doar ceva care sa atraga atentia? Inlocuiti una dintre piesele de mobilier cu una cu functionalitate similara, dar care sa aiba o culoare usor diferita.
bucatarie colorata 10

bucatarie colorata 11

bucatarie colorata 12

bucatarie colorata 13

bucatarie colorata 7

bucatarie colorata 8

bucatarie colorata 9In ultimele 2 poze sunt ilustrate 2 tipuri de contrast de-a dreptul geniale: in prima, s-a dorit o pata de culoare, care sa deschisa un pic camera (a se observa ca mobilierul este de culoare neagra); iar in a doua, negrul a devenit culoare contrastanta. Culoarea dominanta este un galben-mustar, considerat de unii oameni destul de obositoare pentru ochi, insa atentia este atrasa de blatul negru. In felul acesta, bucataria a ramas si luminoasa, dar si eleganta, in ciuda culorilor extrem de puternice.

Tags : bucatarie colorata

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.