close
Bucatarii

Bucatarii cu mobilier metalic pentru un decor altfel !

Suntem obisnuit ca bucatariile din restaurante sa aiba mobilier metalic. Este mult mai usor de curatat si de intretinut. Nu trebuie sa ne facem griji ca daca punem o tigaie fierbinte am putea strica mobila. Este foarte practic si la indemana tuturor. Astazi va incurajam sa indrazniti si sa va achizitionati chiar la voi acasa un astfel de mobilier. In schimb trebuie sa tineti seama si de alegerea electrocasnicelor. Noi recomandam sa fie din acelasi material. Imaginea finala va fi una uniforma si in acelasi timp va emana eleganta.

Foarte multe persoane se tem sa achizitioneze o astfel de mobila de teama sa nu creeze o camera mult prea rece, prea stricta cum este cea din restaurante. Acolo se cere o disciplina impecabila pentru ca este un joc sanatatea clientilor si renumele localului. Acasa in schimb puteti sa accesorizati acest gen de mobilier cu piese de decor, flori sau scaune vesele. Fiecare pata de culoare ii va conferi acestuia o alta imagine.

In continuare hai sa urmarim cateva idei de bucatarii cu mobilier metalic:

mobilier de bucatarie metalic (1)

mobilier de bucatarie metalic (2)

mobilier de bucatarie metalic (3)

mobilier de bucatarie metalic (4)

mobilier de bucatarie metalic (5)

mobilier de bucatarie metalic (6)

mobilier de bucatarie metalic (7)

Tineti cont de faptul ca otelul inoxidabil este foarte rezistent de-a lungul timpului. Plus ca se potriveste cu absolut orice nuanta pe care voi o veti alege pentru gresie, faianta sau pentru culoarea peretilor. De altfel se potriveste extraordinar de bine cu decorurile vintage. Efectul final va fi extraordinar, iar amestecul dintre modern si traditional va fi perfect.

Noua nu ni se pare un decor rigid in momentul in care alegem mobilier din otel inoxidabil. Poate doar putin pretentios. Probabil multi dintre voi aveti cuptoare sau aragaze electrice care sunt mai toate metalice si se observa fiecare strop de apa. Pentru persoanele ce sunt atente mereu la curatenie si vor ca totul sa arate impecabil in orice secunda, nu credem ca este o mobila potrivita. Veti pierde foarte mult timp facand curatenie si nu credem ca va doriti asta.

Va asteptam fotografiile cu reamenajarea voastra. Suntem convinsi ca vor fi extraordinar de reusite!

Tags : mobilier metalic

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.