close
Bucatarii

Bucatarii de exterior

Domeniul de <<bucatarii de exterior>> nu a aparut decat de curand, cel putin in acceptiunea generala actuala. Altfel, daca ne uitam in tratatele de sociologie si antropologie, vom vedea ca antemergatorii si stramosii nostri au gatit mai dintotdeauna in aer liber. Un lucru pe care, personal, vreau sa-l evidentiez ar fi faptul ca modelele de mai jos sunt generale, in timp ce in practica nu trebuie sa folositi fix aceleasi echipamente, ele putand fi adaptate, respectiv inlocuite, in functie de nevoi.

bucatarii de exterior 15
bucatarii de exterior 14
bucatarii de exterior 13
bucatarii de exterior 12
bucatarii de exterior 10
bucatarii de exterior 9
bucatarii de exterior 8
bucatarii de exterior 7
bucatarii de exterior 6
bucatarii de exterior 5
bucatarii de exterior5
bucatarii de exterior 4
bucatarii de exterior 3
bucatarii de exterior 2
bucatarii de exterior
stainless-steel-drawer-for-bar-counter
Cert e ca ideea unei bucatarii de exterior e atragatoare, mai ales pentru terasele acoperite, asta ca sa pastram o latura practica. Sigur, produsele de lux, insulele de gatit, sunt aspectuoase si iau ochii, insa e imposibil ca ele sa nu fie vatamate de umezeala si precipitatii si, tocmai de aceea, ele sunt utilizate primordial in regiunile cu peste 250 de zile senine pe an.

In functie de spatiu si de buget, se pot construi mai multe astfel de bucatarii. A se retine, totusi, caci un gratar si o masa simpla nu alcatuiesc un mix care sa poata fi numit pe drept o bucatarie, insa si acela ar fi un inceput. Odata ce spatiul respectiv este racordat la apa, respectiv i se adauga un grilaj conectat la gaz, abia atunci putem vorbi despre un proiect serios. Pe piata exista modele care au deja incorporate toate accesoriile, insa tot ele au de obicei dimensiuni reduse, nefiind destinate sa suporte prepararea unui volum mare de mancare.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.