close
Bucatarii

Bucatarii japoneze minimaliste – model de eleganta si stil

Timpul pe care-l petrecem in bucatarie depinde intr-o mare masura de obiceiurile noastre culinare, dar si de marimea spatiului disponibil in locuinta. In principiu, o buna parte din generatia actuala de tineri a crescut facand teme alaturi de parinti in bucatarii aglomerate, in care se gatea mereu.

Bucatariile au tendinta sa devina tot mai aglomerate, cu fiecare inventie care ne usureaza munca, procesul de gatit, dar care totodata ne mananca din si asa prea putinul spatiu avut la indemana. Tocmai de aceea, astazi va propunem cateva bucatarii japoneze minimaliste, pentru a va face o idee despre solutiile simpliste de decorare a bucatariilor, astfel incat ele sa poata deservi in continuare fara probleme, dar sa arate mai bine, iar spatiul alocat accesoriilor si aparatelor de bucatarie sa fie mai mic.

In masura in care bugetul va permite asta, trebuie sa tineti cont de un lucru: pentru o bucatarie functionala nu aveti nevoie decat de un banc de lucru, un loc de dining si locuri de depozitare. Cu cat bancul de lucru ofera acces mai mult la diferite aparate incorporate sau nu, cu atat mai bine, caci asta inseamna mai putin spatiu ocupat din suprafata totala a bucatariei.
m4-house-wood-paneling-ceiling-and-kitchen-767x1024

minimalist-japanese-kitchen-with-view

teak-wood-kitchen-furniture-japanese-style-683x1024

naruse-house-narrow-japanese-kitchen-683x1024

organized-japanese-kitchen-white

house-in-sayo-black-design

house-higashi-kubancho-kazuya-saito-architects-concrete-countertop-kitchen-768x1024

tsubomi-house-flat-house-kitchen

open-shelves-natural-kitchen-japanese

House-in-Yakumo-kitchen-1024x685

A-Courtyard-House-kitchen-japanese-minimalist-1024x682

house-in-funabashi-design

minimalist-white-japanese-kitchen-1024x682

cherry-kitchen-design-japanese-style-1024x682

wood-based-kitchen-design-ideas

contemporary-japanese-style-white-kitchen-693x1024

concrete-kitchen-japanese-style-1024x682

a-2-house-architect-show-kitchen

a-house-wiel-arets-architects-kitchen-1024x683

house-in-hikone-tato-architects-kitchen-683x1024

mjolk_kitchen
Cu alte cuvinte, daca acest lucru e posibil, nu va fie teama sa va comandati propriul banc de lucru, facut special dupa forma bucatariei, eventual si a nevoilor voastre. Asta inseamna sertare si spatii de depozitare, eventual si un loc de dining incorporat direct, cu toate ca aceasta solutie din urma nu e intotdeauna acceptata, mai ales de persoanele mai conservatoare.

Eventual, locul de dining poate fi amplasat in prelungirea bancului de lucru, insa asta inseamna sa pozitionati bancul de lucru in apropierea peretelui, iar eventualele usi de interior sa aiba deschiderea in exterior, pentru a facilita deplasarea libera prin casa si pentru a nu ocupa spatiul din bucatarie.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.