close
Bucatarii

Decorati-va bucataria in stil French Country

Noua, de fiecare data cand auzim cuvintele “French Country”, ne zboara gandul la miros placut de lavanda si la linistea si frumusetea peisajului rustic tipic frantuzesc. Daca va numarati printre persoanele care apreciaza detaliile rustice si pun pret pe valoarea lucrurilor vechi, traditionale, atunci cu siguranta vi se potriveste acest tip de design interior. Fie ca aveti o casa decorata in stil modern sau una in stil traditional, puteti alege sa va decorati bucataria in stil French Country, intrucat acest design este unul foarte versatil.

french country kitchen

french country14

french kitchen2

french kitchen10

french kitchen12

kitchen french

frenchkitchen

O bucatarie decorata in stil French Country va fi intotdeauna una primitoare, care va crea sentimentul de caldura si confort oricui ii calca pragul. Culori specifice sunt de la verde crud sau galben pai si pana la albastru cobalt si chiar rosu. Combinati aceste culori cu nuante de negru deschis pana la gri.

Elementele principale ale acestui stil sunt cele naturale. Alegeti piese de mobilier vechi sau cu aspect invechit, pentru ca ele vor fi cele care va vor crea sentimentul ca va aflati intr-o bucatarie frantuzeasca de la tara. Optati pentru lemn masiv, antichizat. Stilul arhitectural este definit de podele de piatra si pereti de ipsos frumos sculptati si pictati.

Materialele specifice pe care le puteti folosi sunt cele traditional, din in sau bumbac, cu imprimeuri in dungi. Unul dintre cele mai iubite materiale caracteristice stilului Fench Country este panza. Aceasta poate fi imprimata cu motive din secolul XIX, scene tipic frantuzesti, dar si cu animale de la ferma.

Accesoriile trebuie sa se substituie si ele stilului. Un cos din nuiele cu fructe, un sirag de ceapa sau flori naturale si uscate, alaturi de vase de ceramica si lemn sculptat, toate se inscriu in peisaj si il coloreaza.

Tags : bucatariedesign interiorFrench Country

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.