close

Spatiul in care servim masa mereu trebuie sa arate elegant si sa reuseasca sa ii faca pe toti cei care participa sa se simta relaxati. Decorurile si felul in care este asezata vesela pe masa conteaza foarte mult pentru mereu ceva care este frumos ambalat ne va atrage atentia si ne va starni interesul. Tocmai de aceea in postul de azi v-am pregatit cateva idei de amenajare a mesei in stil retro, dar care reusesc sa ne capteze atentia. Stilul retro va fi mereu in tendinte, iar designerii au reusit sa il adapteze la nevoile si cerintele vremurilor in care traim.

Daca ne amintim putin de filmele americane ale acelor timpuri, in minte ne vin mesele din lemn cu un picior sau doua foarte simpliste si scaunele tot din lemn sau banchetele/canapelele pentru 2-3 persoane cu tapitarie din piele sau material. Diferenta este ca in zilele noatre au inceput ca acestea sa fie create in diverse forme si sa aiba culori variate. In momentul in care ne amenajam o zona de servit masa, din bucatarie sau din aproprierea acesteia, reusim sa ne simtim pentru cateva clipe in acea perioada sau, de ce nu, ca la bunica acasa.

Indiferent cat de vechi este un stil de redecorare, daca stim sa il adaptam la tendintele actuale, mereu vom reusi sa cream ceva unic, ceva care sa atraga privirile oaspetilor. Ca in orice incapere a casei, foarte importante sunt luminile. Asa ca daca spatiul va permite va sfatuim sa va montati o lustra simpla deasupra mesei, una care sa semene cu acelea pe care le vedem in zona meselor de biliard. Va garantam ca imaginea finala va fi una incredibila.

HAi sa va aratam cateva idei de amenajare si asteptam sa ne spuneti daca au reusit sa va inspire in reamenajarea casei:

idei-amenajare-bucatarie-mica

idei-amenajare-bucatarie-mica (14)

idei-amenajare-bucatarie-mica (1)

idei-amenajare-bucatarie-mica (2)

idei-amenajare-bucatarie-mica (3)

idei-amenajare-bucatarie-mica (4)

idei-amenajare-bucatarie-mica (5)

idei-amenajare-bucatarie-mica (7)

idei-amenajare-bucatarie-mica (8)

idei-amenajare-bucatarie-mica (9)

idei-amenajare-bucatarie-mica (10)

idei-amenajare-bucatarie-mica (11)

idei-amenajare-bucatarie-mica (12)

idei-amenajare-bucatarie-mica (13)

Tags : amenajare bucatarie micamasa bucatariemobila bucatarie micamodele bucatariimodele masa bucatariemodele mobila de bucatariepreturi masa bucatariesala de mese

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.