close
Bucatarii

Idei inspirationale pentru amenajarea bucatariei !

Pentru ca suntem iubitori de decoruri astazi vom incerca sa mai adaugam cateva modele inspirative pentru amenajarea bucatariei. Cand incepem sa cautam fotografii cat mai reprezentative pentru un decor nu putem sa ne abtinem sa nu vi le aratam si voua. Aici ne strangem cu totii si admiram creatiile designerilor interiori. Fi ca vem un buget mic sau unul consistent pentru amenajare, putem intotdeauna sa gasim ceva pe placul nostru. Tot ce trebuie sa facem este sa avem curajul sa indraznim si sa incercam sa creeam cele mai frumoase amenajari interioare.

Avem modele contemporane, vintage sau unele ce combine cele doua stiluri. Toate arata fabulos si ne fac alegerea mereu dificila. Si mai greu este in momentul in care avem de redecorat o bucatarie mica. Cu siguranta niciodata nu o vom putea face asa cum vrem noi. Nu vom avea suficient spatiu pentru toate piesele de mobilier pe care le-am vrea aici. Dar solutii sunt pentru fiecare in parte si arata foarte bine.

In cele ce urmeaza va vom arata 16 idei pentru amenajarea bucatariei:

amenajarea bucatariei

idei pentru amenajarea bucatariei

idei pentru amenajarea bucatariei

idei-amenajare-bucatarie (4)

idei-amenajare-bucatarie (5)

idei-amenajare-bucatarie (6)

idei-amenajare-bucatarie (7)

idei-amenajare-bucatarie (8)

idei-amenajare-bucatarie (9)

idei-amenajare-bucatarie (10)

idei-amenajare-bucatarie (11)

idei-amenajare-bucatarie (12)

idei-amenajare-bucatarie (13)

idei-amenajare-bucatarie (14)

idei-amenajare-bucatarie (15)

idei-amenajare-bucatarie (1)

Nu-i asa ca sunt superbe? Daca am putea le-am alege pe toate. In fiecare zi am avea un alt decor si am fi cei mai fericiti oameni. Din pacate nu este posibil asa ceva. In moemntul in care voi ati ales unul din aceste modele va asteptam sa ne spuneti care este acela. Si speram ca v-am fost de folos cu cele prezentate mai sus. Va asteptam sa ne spuneti care va place mai mult printr-un comentariu la acest articol. Suntem tare curiosi sa va aflam parerile si gusturile. Sau daca doriti alte idei de amenajare personalizate va asteptam sa ne scrieti un email la contact@freshhome.ro. Impreuna cu colegii nostrii de la Atelier 507 vom incerca sa va oferim cele mai bune variate!

Tags : amenajarea bucatariei