close
Bucatarii

Mese extensibile: avantajele lor si cum pot fi utilizate

Daca vorbim de mese extensibile, vorbim automat de doua posibilitati:
1) posibilitatea de a deservi mai multi oameni atunci cand este nevoie;
2) spatiul restrans pe care il ocupa atunci cand nu este nevoie ca ele sa serveasca mai multi oameni;

Tocmai din aceste 2 motive sunt de preferat in casele mari in detrimentul meselor clasice. Sigur, in urma cu cativa ani, cele mai multe mese extensibile erau enorme, ocupau mult spatiu, iar multe dintre ele erau instabile. Astazi, magazinele care se respecta nu comercializeaza mese extensibile instabile, singurele produse de aceasta calitate gasindu-se fie in piete si bazaruri, fie in magazinele obscure de mobila, de regula la un pret dubios de mic.

Nu se pune problema produselor de mai jos, care au in majoritate un pret onest, direct proportional cu avantajele oferite.
mese extensibile 21 mese extensibile 20 mese extensibile 19 mese extensibile 18 mese extensibile 17 mese extensibile 16 mese extensibile 15 mese extensibile 14 mese extensibile 13 mese extensibile 12 mese extensibile 11 mese extensibile 10 mese extensibile 9 mese extensibile 8 mese extensibile 7 mese extensibile 6 mese extensibile  5 mese extensibile 4 mese extensibile 3 mese extensibile 2 montana-extending-rectangular-table1
Referitor la mesele extensibile clasice, monstruozitatile acelea mari, daca va uitati in pozele de mai sus, veti vedea ca pe piata exista solutii mult mai frumoase si mai practice. Practic, ele nu mai au doar rol functional, ci participa activ si la designul interior. In functie de particularitatile camerei, mesele pot fi fie elemente principale ale camerei, fie pot fi construite sau achizitionate in functie de decorul restului camerei.

Personal, recomand pentru camerele de dining moderne ca masa sa aiba culori complementare, exact cum se vede in ultimele doua exemple. Se obtine un efect vizual placut, modern, care schimba cu totul cromatica camerei respective.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.