close
Bucatarii

Tableta Samsung Galaxy integrata in mobila de bucatarie

Traim in era tehnologiei unde aproape orice poate fi controlat prin intermediul unei tablete sau al unui smartphone. Ei bine producatorii de mobila pentru bucatarie Toncelli au venit cu o idee inovatoare. Au introdus in blatul mobilei o tableta Samsung Galaxy. Ni s-a parut o idee extravaganta pe care nu ne-am putut abtine sa nu o impartasim si cu voi. Prin intermediul display-ului se pot controla digital usile mobilei sau puteti urmari foarte usor retetele pentru ca mancarea voastra sa fie gustoasa.

Acesta are toate functiile unei tablete obisnuite, numai ca este la dimensiuni mai mari. Acum nu va mai trebui sa va faceti griji ca veti tranti mobila pentru ca print-o simpla trecere a degetului pe display dulapul se va inchide singur. De altfel puteti folosi tehnologia pentru a deschide dulapurile. Ganditi-va la momentele in care gatiti ceva aveti pe maini tot felul de ingrediente. Si tocmai atunci v-ati adus aminte ca ati uitat sa scoateti un alt ingredient sau o farfurie Mereu punem mana pe mobila si o murdarim, iar apoi trebuie sa facem curatenie suplimetara. De acum inainte ati scapat de acest efort. Singura parte pe care o veti sterge va fi blatul din bucatarie care oricum este cel mai folosit.

Se pare ca ne indreptam cu pasi rapizi catre viitorul tehnologizat pe care il vedem adeseori in filmele viitorului. Desi inainte aceasta era parea foarte indepartata acum e din ce in ce mai aproape de noi.

Imagini cu Tableta Samsung Galaxy integrata in bucatarie

mobila-bucatarie tableta Samsung Galaxy

mobila-bucatarie tableta Samsung Galaxy

mobila-bucatarie (3)

mobila-bucatarie (4)

Trebuie sa stiti ca aceasta mobila de bucatarie in momentul de fata se realizeaza doar la comanda. Producatorii nu au realizat foarte multe modele de serie pentru ca nu au stiut ce impact va avea asupra oamenilor si nu au dorit sa ramana cu ele pe stoc. Va invitam sa va achizitionati si voi bucataria viitorului si sa ne chemati sa testam alaturi de voi toate comenzile digitale.

Fresh Home e mereu in pas cu toate tendintele in materie de mobila si design interior!

Tags : tableta Samsung Galaxy