close
Camere Pentru Copii

30 de Idei de camere pentru copii si adolescenti

Pentru azi v-am pregatit un set nou cu 30 de idei de camere pentru copii si adolescenti, unele dintre ele fiind fotografiate din mai multe unghiuri, astfel incat sa va puteti face o idee mai buna despre spatiul ocupat, schema de culori si posibilitatile de preluare a ideilor de mai jos in concordanta cu spatiul avut la dispozitie in casele voastre.

Una dintre greselile de evitat ar fi supra-popularea camerei cu jucarii. De cele mai multe ori sunt abandonate in cel mult cateva saptamani, daca nu chiar cateva ore, iar la cat de scumpe sunt, nu se justifica sa fie cumparate, fie ca vorbim de piese lego, de masini, papusi, roboti, etc.

Noi va propunem camere tematice, unele cu influente minimaliste, dar tinere si placute ochiului, care sa nu agite copiii, ba chiar sa le ofere un spatiu intim placut, propice pentru dezvoltarea fizica si intelectuala, atat pentru fete, cat si pentru baieti.


Ce-i drept, camerele de mai sus sunt mai multi pentru copii aflati in pragul adolescentei sau chiar pentru adolescenti, dovada spatiilor de lucru si de invatat. Sunt cateva dormitoare tematice, dar pe care le observati ca sunt elegante si cu influente minimaliste. In felul acesta, copiii sunt invatati ca nu intotdeauna mai mult inseamna si mai bun, dar si ca trebuie sa mentine o oarecare ordine pentru a avea parte de o camera placuta pe care vor trebui sa o curete in cazul in care fac dezordine.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.