close

Ati observat cat de multi pirati apar in desenele animate, dar si in filmele pentru copii (si nu numai)? Acesta este motivul pentru care cei mici sunt atat de atrasi de acest stil de viata, chiar daca doar in primii ani de viata. Daca vreti o camera nonconformista pentru copii, atunci o camera de pirat se poate afla pe lista de alegeri. Marele avantaj al acestor decoratii ar fi faptul ca sunt usor de implementat, plus ca o parte dintre ele fie pot fi cumparate din pietele de vechituri, fie pot fi confectionate cu ajutorul unor tutoriale.

In esenta, aveti nevoie de cat mai multe elemente marinaresti, in speta harti, manere, ancore, perne inscriptionate cu ancore, busole si cufere. In functie de spatiul pe care-l aveti la dispozitie, se pot gasi mai multe solutii, insa nu vreti sa aduceti prea multe elemente marinaresti, pentru a nu da impresia de ingramadeala.
pirate-room-interior-design7

pirate-room-interior-design6

pirate-room-interior-design5

pirate-room-interior-design4

pirate-room-interior-design3

pirate-room-interior-design2

pirate-room-interior-design

pirate-room-interior-design1
In cazul de mai sus, dormitorul a fost facut manual in adevaratul sens al cuvantului de proprietarii casei pentru copilul lor. Au cautat sa foloseasca la maxim spatiul avut la dispozitie, care de altfel, a fost relativ mic, astfel ca au creat mobilier cu multe spatii de depozitare. Observati ca manerele nu sunt manere obisnuite, ci mai degraba sunt ca cele ale cuferelor.

 

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.