close
Camere Pentru Copii

Camere pentru copii cu locuri de joaca incluse

Cand vine vorba de amenajarea unei camere pentru copii, parintii se lovesc de obicei de problema spatiului, care aproape intotdeauna este prea mic pentru nevoile copiilor. Pentru astazi v-am pregatit un set de idei de camere pentru copii, care nu numai ca prezinta modalitati de a utiliza eficient spatiu din camera copiilor, ci si ofera solutii moderne de amenajare a respectivelor camere.
camere copii 24 camere copii 23 camere copii 22 camere copii 21 camere copii 20 camere copii 19 camere copii 18 camere copii 17

Probleme intalnite in amenajarea unei camere pentru copii

In general, cand se amenajeaza camera unui singur copil, se gasesc solutii relativ usor. Parintii opteaza deseori pentru paturi personalizate, un colt cu jucarii si un birou pentru teme. In situatia in care sunt 2 copii, eventual de varste diferite, lucrurile se complica putin, pentru simplul fapt ca trebuie satisfacute nevoile fiecaruia. Astfel cea mai inteleapta decizie e amenajarea unor paturi supraetajate, astfel incat podeaua sa nu fie ocupata in totalitate cu paturi. Astfel, in aceeasi camera se pot introduce si o canapea, un stand pentru electronice, precum si un spatiu pentru birouri. camere copii 16 SONY DSC camere copii 14 camere copii 13 camere copii 12 camere copii 11 camere copii 10 camere copii 9 camere copii 8 camere copii 7 camere copii 6 camere copii 5 camere copii 4 camere copii 3 camere copii 2 camere copii
Ideile prezentate mai sus au un aspect in comun: toate camerele prezinta si locuri de joaca. Observati cum unele au si un spatiu de invatat, precum si un spatiu pentru citit (construit cumva in perete)? Amenajarea unui astfel de spatiu este fantastica pentru cei mici, intrucat le ofera senzatia de intimitate, dar in acelasi timp, are doua taisuri, pentru ca odata cu dezvoltarea naturala a celor mici, spatiul respectiv devine neincapator, iar locul respectiv devine nefolositor.

Nu putem incheia acest articol fara a pune in evidenta o metoda cel putin interesanta. Observati mai intai ultima poza. Aceasta metoda permite folosirea spatiului de sub pat atat pentru un loc de joaca, cat si pentru amplasarea unui birou pentru teme si/sau calculator.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.