close
Camere De Zi

20 de idei de biblioteci moderne pentru casa voastra!

Se spune ca mintea unui om e cea mai de pret comoara, fiind mai presus de cat orice suma de bani pe care ar putea sa o aiba cineva. Instrumentul prin care oricine isi poate imbunatati mintea e cat se poate de simplu si anume, cartile. “BANALELE CARTI”. Daca vorbim de carti bune, care aduc valoare in viata noastra, ele nu numai ca reprezinta o comoara pentru mintea noastra, ci si pentru casa noastra, fiind produse care necesita o minima ingrijire si care pot sa reziste chiar si o viata.

Totusi, atunci cand vorbim de volume mari de carti, vorbim de un loc de depozitare, in speta de o biblioteca, care de cele mai multe ori, joaca un rol definitoriu pentru design-ul unei incaperi. Tocmai de aceea, pentru articolul de astazi v-am pregatit 20 de idei de biblioteci moderne pentru casa voastra, idei din care va puteti inspira si pe care le puteti implementa relativ rapid.

Am vazut ca au inceput sa apara multe concepte de biblioteci ca cea din prima poza de mai jos. Din punctul nostru de vedere, e un lucru riscant, mai ales daca tineti la cartile voastre. Indiferent cat de relaxanta poate fi o baie fierbinte in compania unei carti bune, aburii pot distruge in timp cartile, indiferent de rezistenta foilor.
modern-bathtub-library-design

Stitched Panorama

library-bookshelves-persian-rugs-hanging-fire-place

narrow-small-home-library

the-library-bookshelves

turn-wasted-space-into-library

hallway-home-library

murpy-bed-and-library-room

door-shelves-library-hideway-passage

library-as-reading-nook

home-library-living-room-details

home-library-study-table

maximaze-high-ceilings-space

home-library-with-bold-ladder

curtains-home-library

Custom Home Library Design

comfortable-seating-home-library

arrange-books-by-color

interior-ideas-marvellous-home-library-design

kids-home-library-design-with-ladder
Biblioteca poate fi incorporata in absolut orice camera (mai putin in bucatarie, exceptie fiind rafturile cu carti de bucate): poate fi prezenta si in dormitoare, dar si in birouri si livinguri. Daca vorbim de biblioteci amplasate in dormitor, trebuie sa avem atentie si sa alocam mai mult timp pentru ingrijirea cartilor. De ce? Pentru ca rafturile cu carti tind sa adune praf mult, ori mediul acela e perfect pentru dezvoltarea unor culturi de acarieni, lucru pe care in mod clar nu-l doriti in dormitorul vostru, ca si cum nu ar fi de ajuns ca acarienii si asa tind sa intre in saltele.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.