close

Sufrageria, sau livingul cum ii se spune mai nou, este cea mai cea mai importanta camera din casa. Aici va strangeti impreuna cu familia si discutati toate cele petrecute pe parcursul zilei! Amenajarea livingului trebuie sa fie mereu adaptata la cerintele actuale in materie de mobila si decoruri, dar in acelasi timp trebuie sa se vada si amprenta personalitatii voastre. Va spunem mereu si va repetam si in acest post: totul trebuie sa fie asa cum va imaginati voi si pentru voi, nu incercati sa creati decoruri care nu va caracterizeaza pentru ca nu va veti simti bine in acea incapere.

Magazinele specializate au o gama foarte variata si idei de combinare a diferitelor piese de mobilier. Ce mai conteaza in momentul decorarii este lumina. Pe timp de zi este bine sa aveti cat mai multa lumina naturala, sa folositi perdele si draperii in culori pale si neutre. In timpul noptii toata atmosfera va fi creata de sistemele de iluminat.

Piesa de rezistenta din sufragerie va ramane intotdeauna canapeaua. Ea e cea mai importanta si cea mai folosita din aceasta incapere. Aici stati de vorba cu familia, va chemati prietenii sau chiar adormiti in timp ce va uitati la televizor. Trebuie sa fie suficient de incapatoare pentru mai multe persoane, dintr-un material rezistent la uzura si sa aiba o culoare care sa o diferentieze de restul camerei. Pe langa canapea va puteti lua doua fotolii, evident din acelasi material si in ton cu ea.

Acum va lasam in compania unor imagini inspirationale care va pot fi de folos pentru acele momentele in care va decideti sa faceti o schimbare in livingul vostru si aveti nevoie de idei:

mobila-sufragerie-pret (9)

mobila-sufragerie-pret (8)

mobila-sufragerie-pret (7)

mobila-sufragerie-pret (6)

mobila-sufragerie-pret (5)

mobila-sufragerie-pret (4)

mobila-sufragerie-pret (3)

mobila-sufragerie-pret (2)

mobila-sufragerie-pret (1)

mobila-sufragerie-pret

Tags : apartamentarhitecturaautocolant peretebiroucameracamera de zicasa de vacantadecor interiordesigndesign interioridei decorinspiratie sufragerielivinglocuintamobila ieftina

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.