close
Camere De Zi

Bibilioteci in living – 20 de idei pentru case!

Ideea de biblioteci in living nu e noua, fiind o necesitate in locuintele mici, dar si o practica destul de comuna in multe locuinte. Totusi, spre deosebire de bibliotecile acelea greoaie, masive, din lemn de proasta calitate, cu care care am crescut multi dintre noi, astazi va prezentam cateva biblioteci aspectuoase, nu la fel de masive, dar mai elegante. De fapt, nu intotdeauna e nevoie de o biblioteca in sine pentru a avea carti intr-o camera de zi, fiind nevoie doar de cateva rafturi inteligent plasate.

Totusi, toate aceste poze din colectia de mai jos reunesc un element comun: personalizarea in functie de dimensiunile locuintei. Asta presupune folosirea intregului spatiu dorit, ceea ce inseamna utilizarea inteligenta a spatiului din casa, chiar daca asta presupune si rezultate mai neconventionale, cum ar fi biblioteci inaltate pe 2 nivele sau biblioteci in forma de U


Sigur, sunt niste costuri suplimentare la amenajare, insa asa va asigurati ca nu aveti de a face cu toate dezavantajele “oferite” de asa numita mobila de consum: dimensiuni standard, imbinari deseori slabe, rezistenta indoielnica, mai ales daca vorbim de o colectie mare de carti, care implica, printre altele, o greutate considerabila.

Prin aducerea unor biblioteci in livinguri, ele devin obiecte dominante, motiv pentru care atunci cand le alegeti, trebuie sa luati in considerare sa fie in sinergie din punct de vedere imagistic cu restul camerei. Preferabil, asta ar insemna alegerea unei biblioteci intr-o culoare cel putin complementara, care sa nu altereze gradul de luminozitate din camera.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.