close
Camere De Zi

Camere cu pereti gri – cateva idei

De cate ori ati auzit ca griul e monoton, ca e culoare de oameni posomorati, ca e culoare inchisa care nicidecum nu mai trebuie inclusa in casele noastre; si totusi, griul se incapataneaza sa ne ramana in casa, mai ales pe masura ce se gasesc noi solutii pentru folosirea acestei culori impreuna cu alte accesorii sau culori complementare.

In primul rand, nu stiu la ce va ganditi cand vorbim de gri, dar sunt atat de multe nuante incat ar fi greu sa nimerim cu totii aceeasi nuanta, mai ales ca in prezent se folosesc combinatii de culori pentru a obtine nuanta dorita. Asadar, astazi vorbim despre camere cu pereti gri si despre cum puteti lucra cu interioarele astfel incat camerele sa nu devina spatii bacoviene.
camere-cu-pereti-gri-16

camere-cu-pereti-gri-15

camere-cu-pereti-gri-14

camere-cu-pereti-gri-13

camere-cu-pereti-gri-12

camere-cu-pereti-gri-11

camere-cu-pereti-gri-10

camere-cu-pereti-gri-9

camere-cu-pereti-gri-8

camere-cu-pereti-gri-7

camere-cu-pereti-gri-6

camere-cu-pereti-gri-5

camere-cu-pereti-gri-4

camere-cu-pereti-gri-3

camere-cu-pereti-gri-2

camere-cu-pereti-gri
In colectia de mai sus am adaugat mai multe stiluri si idei, chiar daca unele sunt mai nonconformiste. De exemplu, tindem sa blamam auriul, sa il asociem celor (fara educatie) care vor sa epateze, dar uitati cat de bine arata pe langa background-uri gri sau ceva mai inchise. Daca nu e prezent in cantitate mare, auriul e placut si ofera un efect vizual interesant.

Asocierea accesoriilor in culori pamantii e iarasi o alternativa buna, intrucat griul devine background pasiv, iar accesoriile devin adesea puncte focale, insa la acest capitol trebuie avut un pic grija, tocmai pentru ca prea multe puncte focale creeaza un haos cromatic in incaperea respectiva, ori scopul nostru este sa evitam asa ceva.

Nu as folosi, totusi, aceasta culoare in dormitoare decat maxim pentru pat. Praful se observa rapid, fara culorile potrivite complementare nu se obtine efectul scontat si asa mai departe. Totusi, pentru bucatarii, livinguri si alte camere cu pereti gri, puteti experimenta fara griji, pentru ca sansele sa o dati in bara sunt foarte mici.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.