close
Camere De Zi

Canapele si perne de podea

Astazi vorbim despre canapele si perne de podea. De ce? Pentru ca mai toti stim cat de confortabil e statul pe o podea, mai ales pe o suprafata moale, cum e cea a unei saltele sau a unei perne de podea.

Personal, cel mai mult imi place ideea amenajarii unui cinematograf propriu. Sigur, probabil ati vazut in articolele anterioare de freshhome.ro cateva idei de cinematografe in-house, cu fotolii mari si canapele confortabile, insa luati in calcul si ideea unor saltele si perne de podea cu suporturi pentru spate? Poate fi ceva mai confortabil?

Un alt exemplu de utilizare al acestor obiecte ar fi amenajarea unui living casual, in care sa nu fie prezenta acea raceala specifica camerelor de zi decorate in stil clasic, ci mai degraba caldura unui spatiu de socializare, in care niciun musafir sa nu se simta inhibat.

Nu trebuie ignorate nici pernele si canapelele pentru exterior, altele decat cele din ratan. Pentru ca nu sunt fanul materialelor impermeabile, tocmai pentru ca sunt mai rigide si destul de neplacute la atingere, recomand evitarea acestora si inlocuirea lor cu produse moi si confortabile, chiar daca asta inseamna ca ele sa fie stranse de fiecare data cand se anunta conditii meteorologice nefavorabile. In fond, sunt usoare si pot fi depozitate in orice magazie, departe de actiunea apei.
moon-floor-pillow

pillows-around-the-floor

modern-living-room-with-fireplace-and-tv-above-floor-pillows-around

floor-pillows-seating-for-living-room

floor-pillow-around-coffee-table

floor-pillows-for-reading

sail-bean-bags

amazing-rooftop-design-round-pouf

the-flying-carpet-design

cozy-floor-mattress-nook-reading

house-living-room-floor-sofa-seating

morrocan-blue-interior-design-floor-seating

mah-jong-modular-floor-sofa

media-room-floor-seating-comfortable

media-room-with-comfortable-armchairs-and-floor-seating
Nu in ultimul rand, trebuie sa aduc in discutie si un alt avantaj al pernelor. Ele sunt un excelent suport pentru picioare, suport care poate fi folosit si pentru sezut (desi nu toti oamenii considera aceasta a doua varianta confortabila, mai ales cei cu probleme la coloana).

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.