close
Camere De Zi

Culoare si optimism in amenajarea sufrageriei!

Desi suntem deja in luma martie, prima luna a primaverii, vremea de afara nu este foarte prietenoasa. Asa ca am zis sa va inveselim noi putin si sa va oferim cateva idei colorate si optimiste pentru amenajarea sufrageriei. Vrem sa fim putin impotriva naturii si sa incercam sa va aducem noi primavara mai repede prin intermediul decorurilor interioare. Vom vorbi de acel gen de redecorare ce va va face sa zambiti in momentul in care ajungeti acasa si sa lasati in urma toate greutatile zile. Sau de ce nu….va fi camera din care va veti lua enegia pozitiva in fiecare dimineata la cafea, inainte de a pleca la munca.

Pentru ca primavara inseamna explozie de culori si sunete vesele, am zis sa va prezentam sufragerii in aceste nuante. Este foarte relaxant sa puteti simti primavara in fiecare moment in casa si in sufletul vostru. Si cand spunem explozie de culoare ne referim in primul rand la obiectele decorative ce reusesc de fiecare data sa insufleteasca orice spatiu. Acestea pot sa fie de dimensiuni si forma variate. Ele pot fi reprezentate de perne decorative, perdele, draperii, vaze, masuta de cafea, tapiteria canapelei si fotoliilor s.a.

Ce spuneti? Ne inveselim cu ideile noastre pentru amenajarea sufrageriei?

idei amenajare living (1)

idei amenajare living (2)

idei amenajare living (4)

idei amenajare living (5)

idei amenajare living (6)

idei amenajare living (7)

idei amenajare living (8)

idei amenajare living (9)

idei amenajare living (10)

idei amenajare living (11)

idei amenajare living (1)

Si nu uitati ca daca vreti sa aduceti primavara in casa trebuie neaparat sa nu uitati de plante. Acestea trebuie sa fie neaparat prezente, fie ca sunt in ghiveci sau proaspete in vaza. Ele vor fi componenta vie a incaperii si, daca sunt mirositoare, vor oferi si o aroma deosebita. Tineti cont si de faptul ca plantele vor ajuta intotdeauna la crearea si mentinerii feng shui-ului din sufrageria voastra.

Mai departe va lasam sa incepeti sa creati si va asteptam rezultatul final!

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.