close
Camere De Zi

Decor de vara pentru casa ta

Fix o saptamana pana la venirea oficiala a verii. Cred ca ati vazut cu totii cum mercurul termometrelor a inceput sa urce simtitor in ultima vreme si cum, treptat, vremea e din ce in ce mai frumoasa. Desi acest lucru nu e neaparat necesar, puteti face cateva modificari in casele voastre pentru a fi in ton cu vara. Cu putin noroc, poate nici nu e nevoie sa faceti investitii financiare in amenajari interioare, ci doar sa rearanjati putin lucrurile.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa renuntati la draperii, in special la cele de culoare inchisa. Lasati casa sa fie cat mai bine iluminata natural. Eventual, inlocuiti-le cu draperii mai subtiri, care sa fie opace, dar care tototdata, sa aiba o culoare mai de vara, in genul unei nuante de albastru sau chiar de alb.

Nu in ultimul rand, pentru ca aspectul casei sa fie in tonul anotimpului, nu doar interiorul conteaza, ci si exteriorul. 1-2 sezlonguri si o masuta de ratan (sau dintr-un material care sa reziste la apa) pot face minuni in orice casa, mai ales acolo unde proprietarii adora sa stea la soare. Eventual, daca nu e long pentru 2 sezlonguri, atunci macar un hamac pentru dupa ammiezile lenese din weekend-uri.

dorm 12
dorm 11
dorm 10
dorm 9
dorm 8
dorm 7
dorm 6
dorm 5
dorm 4
dorm 3
dorm 2
dorm 1
Nu va fie frica de culoarea verde natural. Nu trebuie sa vopsiti peretii in verde, dar puteti oricand sa introduceti flori in casa, mai ales in spatiile de locuit. Atentie mare la ghivece (trebuie sa alegeti niste ghivece frumoase, chiar daca marea majoritate a modelelor sunt oribile), precum si la tendinta de a suprapopula camerele cu flori. Pentru a mentine un decor de vara elegant, sunt suficiente numai cateva elemente florale. Altfel, riscati ca intregul living sa aiba un aspect de gradina, ori cu sigurantanu vreti acest lucru.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.