close
Camere De ZiIdei

Decoruri tropicale in ton cu vremea de afara !

Nu-i asa ca va era tare dor de putin soare care sa va mangaie chipul. Zapada anul acesta a venit prea tarziu, prea brusc si prea multa. Asa ca ne-a luat pe nepregatite. Ne-am bucurat de fulgii de nea, dar ne-am dorit sa vina si primavara. In articolul de astazi vrem sa va rasfatam cu decoruri tropicale si vesele, in ton cu vremea de afara. Cu acel gen de amenajare care ne face sa radem cu gura pana la urechi si sa ne cufundam in lumea creata de decor.

Obiecte si culori ce ne imbratiseaza si ne atrag in vraja lor continua. Si hai sa ne gandim putin la statiunile estivale din zonele tropicale. Acolo vom intalni palmieri, mobilier din bambus si hamace. Toate acestea ofera o stare de visare si relaxare continua. Iar pentru vesnicii visatori din noi si din voi, exista modele de decoruri tropicale ce pot fi aduse intr-o casa.

Iar daca apartamentul vostru beneficiaza si de un balcon spatios va puteti amenaja acolo un baldachin sau un hamac. Mai puteti adauga ceva plante cu specific si v-ati creat propria oaza exotica. Atunci nimeni si nimic nu va mai putea sa va scoata din visare.

Hai sa privim cateva decoruri cu iz tropical:

amenajare interioara

decoruri tropicale (3)

decoruri tropicale (4)

decoruri tropicale (5)

decoruri tropicale (6)

decoruri tropicale (7)

decoruri tropicale (8)

decoruri tropicale (9)

decoruri tropicale (1)

Din imagnile de mai sus probabil ati observat ca s-au folosit culori calde si vii. Acestea ajuta la oferirea unei atmosfere dinamice, dar si relaxanta in acelasi timp. Bambusul si plantele colorate raman specificul unei tari exotice. Si daca ne ducem cu gandul la plajele din Hawaii, de exemplu, se mai adauga si palmierii. Iar in magazinele specializate veti gasi palmieri in ghiveci. Acestia nu sunt la dimensiuni foarte mari si ii puteti amenaja oriunde va doriti. Plus ca o planta de efect va avea grija si de feng shui-ul locuintei voastre. Nu trebuie sa va temeti de culorile indraznete si sa incercati sa le asortati cu celelalte piese de mobilier dintr-o incapere.

Tags : decoruri

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.