close

Alegerea culorii vopselei pentru sufragerie trebuie sa dea acea stare de viu si in miscare atat de necesara unei camere de zi. Trebuie aleasa o gama de culori care sa ii confere senzatia de spatiu mare si aerisit. Stim ca nu este o sarcina foarte usoara si ca trebuie sa va ganditi la tipul de mobila ales care trebuie sa se completeze.

Aveti mai jos o serie de imagini din care sa va inspirati si speram noi ca vom reusi sa va usuram munca:

sufragerie mobila

sufragerie1

sufragerie2

sufragerie3

sufragerie4

sufragerie5

sufragerie6

sufragerie7

sufragerie8

In plus, o camera de zi este retragerea voastra unde va veti relaxa la sfarsitul zilei . Culorile au un impact puternic asupra psihologiei voastre. De asemenea culoarea trebuie sa se amestece bine cu restul de decor , astfel incat sa nu para nici prea simplu, nici prea batator la ochi . Exista multe motive pentru care oamenii aleg culori diferite. Unii vor o parte din natura in casa si din aceasta cauza aleg sa vopseasca peretii cu verde. Unora le plac nuante rosu si roz pentru a inveseli camera de zi. Altii pot prefera un aspect mai serios folosind nunate de alb sau gri .

Decorul casei trebuie sa fie o alegere personala si cu riscul de a ne repeta, trebuie sa fie asemenea personalitatii si stilului vostru. Vopsea de peretii unei camere de zi trebuie sa fie placuta si trebuie sa se combine cu elementele decorative care sunt plasate in interiorul camerei. Cele mai populare culori sunt gri, alb si nuante pastelate de roz, verde si galben. Aceste culori sporesc sentimentul de lumina si stralucire.
Trebuie alese culori care sa permita luminii soarelui sa se concentreze asupra mobilierului si sa se joace cu obiectele decorative.

Fresh Home viseaza in culori pentru voi!

Tags : amenajarearhitecturabiroudecordecor casadormitoareMobilierperetispatii micisufragerie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.