close
Camere De Zi

Livinguri minimaliste – 20 de idei pentru casele voastre

Ideea de livinguri minimaliste nu e noua si nici nu apare pentru prima data pe acest blog, cu atat mai mult cu cat am tratat subiectul deja de cateva ori. Totusi, trendul minimalist pare sa continue ca o forma de revolta intr-o societate profund consumerista, iar asta nu poate decat sa ne bucure, caci in definitiv, chiar nu avem nevoie de prea multe lucruri in casele noastre.

Prea adesea ne umplem casele cu lucruri de care nu avem nevoie pentru ca, intr-un final, camerele respective sa fie de fapt goale si nefamiliare. Tocmai de aceea propovaduim ideea de livinguri minimaliste, mergand pe principiul ca o camera aranjata cu gust, care contine doar strictul necesar, ofera un efect vizual placut, e mai usor de intretinut si nici nu da senzatia de incarcat.
livinguri-minimaliste-20

livinguri-minimaliste-19

livinguri-minimaliste-18

livinguri-minimaliste-17

livinguri-minimaliste-16

livinguri-minimaliste-15

livinguri-minimaliste-14

livinguri-minimaliste-13

livinguri-minimaliste-12

livinguri-minimaliste-11

livinguri-minimaliste-10

livinguri-minimaliste-9

livinguri-minimaliste-8

livinguri-minimaliste-7

livinguri-minimaliste-6

livinguri-minimaliste-5

livinguri-minimaliste-4

livinguri-minimaliste-3

livinguri-minimaliste-2

livinguri-minimaliste

Desigur, chiar si in acest caz, e nevoie de un pic de planning, pentru ca locuinta in care se adopta stilul minimalist trebuie sa nu dea iluzia de goala si trebuie sa reflecte ca decoratiunile interioare au fost dorite in acest stil. Tocmai de aceea e nevoie ca toate aspectele camerei sa fie gandite, mai ales functionalitatea ei, pentru ca nimic nu trebuie sacrificat in detrimentul designului.

Inca un aspect: in lumea designului interior se merge foarte mult pe forme geometrice, fie standard, fie abstracte, insa asta nu trebuie sa fie o regula de sine statatoare. Oamenii isi mobilieaza locuintele cu ce au la indemana, cu ce pot comanda in Romania, unde nu intotdeauna tot ceea ce vedeti in ultimele numere ale revistelor de arhitectura a si aparut in oferta magazinelor.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.