close
Camere De Zi

Livinguri moderne – mai este televizorul punctul central?

In mod traditional, livingul e camera principala in care este un televizor in fata caruia membrii familiei se aduna spre seara. Sigur, astazi televizoarele nu mai sunt un lux, motiv pentru care aceste obiecte nu mai sunt pe atat de pretuite pe cat erau in urma cu cativa ani.

Totusi, asta nu inseamna ca nu mai exista televizoare in sufragerii, ci doar ca in multe livinguri moderne, modul in care se consuma produsele livrate s-a schimbat sau cel putin, este intr-o continua schimbare. In functie de spatiu si de buget, tendinta este de a avea un TV cu un display cat mai mare, pozitionat intr-o zona centrala, astfel incat camera respectiva, livingul in speta, sa semene cat de cat cu un home cinema.

Sigur, acest lucru depinde de obiceiurile media ale oamenilor, intrucat, deseori, oamenii nu mai au nevoie sa stea in fata unui display, motiv pentru care il pozitioneaza intr-un loc in care sa aiba majoritar un loc functional si cam atat.

Totusi, pentru cei care vor sa transforme televizorul in piesa principala dintr-un living, posibilitatile sunt destul de numerioase, dar repet, in functie de spatiu, dar si de buget. Televizoarele nu mai sunt atat de scumpe si se gasesc variante destul de mari la preturi moderate, astfel incat pot fi achizitionate si de catre cei cu bugete mai modeste.

Fiind adeptii minimalismului, recomandam amplasarea televizorului pe un perete gol, preferabil intr-un unghi in care sa nu reflecte sursele de iluminare extrinseci. Televizorul nu trebuie sa fie prea mare, intrucat exista riscul sa altereze vedea celor care stau de aproape, dar nici prea mic, astfel incat sa aiba totusi un impact decorativ, dar sa si serveasca scopului sau functional, care e mai important in definitiv.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.