close
Camere De Zi

Semineuri moderne pentru livinguri calduroase

Despre semineuri am mai vorbit de vreo cateva ori aici, aici, aici si aici. Inca de cand au inceput sa apara pe piata versiuni nu pe lemne, ci pe gaz, popularitatea lor a crescut substantial. Sigur, in niciun caz caldura emanata de gaze nu se poate compara cu cea emanata de lemne, insa efectul vizual creat este placut si, intr-o anumita masura, e mai spectaculos in cazul semineurilor cu gaz. De ce? Dintr-un motiv simplu: semineurile pe lemne necesita spatiu, loc pentru cenusa si pentru lemne, pe cand cele pe gaz pot fi personalizate dupa dorinta clientilor si sunt relativ nepoluante, gazul fiind ars pana la dioxid de carbon si apa.
Deluxe-sofa-in-a-living-room-with-a-modern-fireplace

Contemporary-living-space-with-warm-tones
Warm-tones-and-interesting-details-in-a-room-with-a-fireplace
San-Francisco-family-room-with-blush-tones-and-a-fireplace
Modern-fireplace-in-a-cozy-living-room-with-ample-seating
Marble-fireplace-in-a-room-with-comfy-seating
Living-room-with-natural-elements-and-a-modern-fireplace
Living-room-with-miniblinds-and-a-fireplace
Fireplace-with-glass-tile-in-a-modern-living-room

Modern-art-and-a-textured-rug-in-a-living-room-with-a-fireplace
Totusi, pentru cei care vor doar sa dea impresia ca au semineu pe lemne, exista imitatii de lemne si decoratiuni speciale, care chiar dau impresia unui foc pe baza de lemne. Ele sunt o alegere potrivita care vor sa isi mobileze livingul sau dormitorul intr-un sil mai clasic, dar nu si pentru livingurile minimaliste, acolo unde, de regula, se opteaza pentru semineuri moderne lunguiete, transversale sau pentru orice alta forma care se se potriveasca cu restul camerei.

Totusi, ce au toate pozele de mai sus in comun? Toate sunt cu camere care emana caldura. Observati? Proverbiala gura a sobei e inlocuita cu deschiderea semineului. In definitiv, si acesta, fie el pe lemne sau nu, ofera si caldura, dar si imbunatateste aspectul oricarei sufragerii.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.