close

Fiecare din noi are acasa un spatiu al lui special creat pentru a termina munca suplimentara sau eventual pentru a se aseza la masa si sa inceapa sa isi astearna gandurile. Sunt foarte multe persoane care lucreaza pe proiecte si biroul clasic de la munca se muta acasa. In aceasta situatie decorul se schimba complet. Acel spatiu, acea zona din casa trebuie sa indeplineasca toate functionalitatile unui birou vazut zilnic in marile corporatii. Amenajarea biroului este mereu dificila. Trebuie sa aveti aproape cat mai multe obiecte si in acelasi timp sa le structurati extraordinar de bine pentru a nu ocupa foarte mult loc. Spunem asta gandindu-ne la persoanele care locuiesc intr-un apartament, de exemplu, si spatiul nu este tocmai cel mai prielnic pentru ei.

Pentru a economisi spatiu aveti nevoie de elemente de dezpozitare inteligente si o organizare pe masura. Puteti merge in marile magazine de mobila si sa achizitionati cutii decorative pe care le puteti aseza pe rafturi si sa dati senzatia de sertare. Acestea arata foarte bine si dau o nota eleganta biroului. Intr-o astfel de incapere nu trebuie sa lipseasca biblioteca. Toti avem cartile preferate cu care ne mandrim si le vrem la indemna pentru momentele in care ne dorim sa mai rafsoim pasajele importante.

Pe langa aceastea, cartile de specialitate, in functie de domeniul vostru de activitate trebuie sa fie puse la loc de cinste si sa le puteti gasi foarte repede. In mod evident asta tine de o buna organizare. Printre toate hartiile si dosarele din incapere este bine sa aveti si mici inseratii de obiecte decorative care sa relaxeze si sa infrumuseteze munca voastra.

Aveti mai jos cateva idei de amenajare, spunem noi practice, pentru birouri de toate dimensiunile si nevoile:

idei-decorare-birou (1)

idei-decorare-birou (2)

idei-decorare-birou (3)

idei-decorare-birou (4)

idei-decorare-birou (5)

idei-decorare-birou (6)

idei-decorare-birou (7)

idei-decorare-birou (8)

idei-decorare-birou (9)

idei-decorare-birou (10)

idei-decorare-birou (11)

idei-decorare-birou (12)

idei-decorare-birou (13)

idei-decorare-birou (14)

De altfel designul variaza foarte mult in functie de specialitatea voastra si de ceea ce aveti voi nevoie in tot timpul petrecut aici. Daca e doar un birou la care va asezati sa scrieti in jurnal sau sa stati copilul pentru a isi face lectiile nu aveti nevoie de foarte multe. In acest caz biblioteca plina cu carti cu siguranta nu trebuie sa lipseasca. Daca sunteti artisti si pictati tablouri atunci trebuie sa aveti un loc pentru sevalet si o masa pe care sa va asezati toate pensulele si culorile.

In momentul in care redecorati sau creati un birou in casa/apartament luati in calcul absolut tot ceea ce trebuie sa faca si sa ofere acest spatiu. Abia apoi puteti sa va ganditi cum trebuie sa arate. Ar fi pacat sa copiati unul din reviste si sa va dati seama ca nu indeplineste tot ceea ce ar trebui. Este foarte bine ca va uitati si sa inspirati, dar incercati sa combinati modelele vazute si sa adaugati nevoile voastre. In final veti obtine unul din cele mai frumoase locuri din casa voastra.

Tags : amenajare birou

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.