close
Camere De Zi

Solutii practice pentru dulapurile din sufragerie

Cand vine vorba de sufragerii sau de camere de zi, indiferent de marimea lor, fie ca sunt sufrageriile imense ale unui penthouse sau doar camerele de zi dintr-un bloc de apartamente cu 2 camere, una dintre micile dileme ale tuturor proprietarilor are legatura cu decorarea lor: ce stil sa foloseasca si cum sa pozitioneze dulapurile si celelalte piese de mobilier astfel incat aspectul general al camerei sa fie placut si nu foarte incarcat.

Pentru cei care se confrunta chiar acum cu aceasta dilema, dar nu numai, iata cateva solutii practice pentru sufragerie. In principiu, cei mai multi oameni merg pe un stil modern, aproape minimalist, creat din dulapuri de forme geometrice asemanatoare, asezate astfel incat sa creeze un soi de tipar.
dulapuri 7 dulapuri 8 dulapuri 9 dulapuri 10 dulapuri 11 dulapuri 12 dulapuri 13 dulapuri 14 dulapuri 15 dulapuri 16 dulapuri 17 dulapuri dulapuri 2 dulapuri 3 dulapuri 4 dulapuri 5 dulapuri 6Marele avantaj al sufrageriilor moderne e faptul ca gama de mobilier disponibil este extrem de mare. Astfel, posibilitatile existente pentru a crea o sufragerie unica sunt destul de mari, insa depind foarte mult si de imaginatia proprietarilor. In principiu, una dintre ideile cele mai interesante din punct de vedere stilistic e alaturarea unor dulapiare de forma cubica si/sau paralelipipedica, in a caror prelungire se afla televizorul sau ecranul proiectorului. Pentru un efect vizual maxim, linia superioara a dulapioarelor ar trebui sa coincida cu marginea de sus a televizorului.

Desigur, montarea unor rafturi poate constitui asemenea, o solutie foarte eleganta. Acolo unde peretii nu permit montarea unei structuri de lemn sau pur si simplu proprietarii resping ideea de dulapuri, o solutie la indemana o constituie blaturile groase de lemn, vopsite in culoarea generala a camerei sau cel putin intr-o culoare complementara.

Tags : dulapuri sufragerie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.