close
Camere De Zi

Sufragerii mici: cum rezolvam problema spatiului

Aveti un apartament mic, implicit o sufragerie mica? Nicio problema. Nu lasati asta sa devina o problema, ci mai degraba considerati spatiul mic o provocare. De fapt, la cat de multe variante de a decora sufragerii mici exista, lipsa spatiului nu poate fi considerata nici macar o provocare, caci tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti varianta potrivita pentru apartamentul vostru.

nice-small-living-room-furniture-arrangement
sufragerii mici 15
sufragerii mici 14
sufragerii mici 13
sufragerii mici 12
sufragerii mici 11
sufragerii mici 10
sufragerii mici 9
sufragerii mici 8
sufragerii mici 7
sufragerii mici 6
sufragerii mici 5
sufragerii mici 4
sufragerii mici 3
sufragerii mici 2
sufragerii mici
Personal, primul lucru pe care l-as face ar fi sa inlocuiesc geamurile clasice cu niste ferestre cat mai mari cu putinta. Iluminatul natural induce iluzia de spatiu, mai ales intr-o incapere in culori vii. Depinde mult si de forma efectiva a sufrageriei, insa in principiu, efectul iluminatului natural devine nul daca gama de culori aleasa pentru designul interior nu este cea potrivita. Ca regula generala, fie se utilizeaza tehnica punctului focal, adica amplasarea unui obiect de culoare puternica intr-o incapere in care culoarea dominanta e una deschisa, fie se merge pe solutia clasica, in care mobila si peretii au culori complementare.

Daca livingul este intr-adevar mic, ultimul lucru de care aveti intr-adevar nevoie este ca mobila sa fie inalta si voluminoasa. Aveti mai sus cateva modele in care mobila e foarte joasa, iar tocmai datorita acestui lucru, senzatia nu este nici pe departe de spatiu mic.

O alta tehnica pe care o puteti folosi cu succes, mai ales in paralel cu inlocuirea ferestrelor cu unele mai mari, e cea a simetriei. Daca reusiti ca stanga camerei sa fie aproximativ la fel cu partea din dreapta, atunci puteti fi siguri de un efect vizual placut. Vedeti in poza 10, de exemplu, efectul acestui principiu.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.