close
Case Celebre

Apartamentul actritei Cameron Diaz in valoare de 9 milioane $

Prima zi a anului o vom incepe cu o vizita prin apartamentul de lux al actritei Cameron Diaz din New York. Acesta este situata in cartierul rezidential Chelsea in celebra cladire a vedetelor: Walker Tower. Va spunem inca de la inceput ca este un apartament incredibil de mare, el avand o suprafata totala de 3022 metri patrati. Camerele nu sunt foarte multe, dar sunt extraordinar de spatioase. Astfel actrita are la dispozitie un living, o bucatarie, 3 dormitoare , 3 bai si o terasa exterioara care ii ofera privelisti incantatoare asupra orasului.

Intreaga locuinta este automatizata si totul poate fi controlat prin intermediul unei telecomenzi digitale. Astfel poate fi controlata temperatura, muzica, gradul de umiditate din apartament si chiar unele piese de mobilier. Actrita a ales sa aiba un sistem de controlare al umiditatii pentru ca prin intreaga locuinta are expuse tablouri foarte scumpe ale marilor pictori si nu si-a dorit sa degradeze aceste opere.

Desi este una din cele mai celebre actrite de la Hollywood nu veti observa o extravaganta prea mare in casa. Mobilierul, desi este unul scump, are un aspect foarte simplist si aerisit. Credem ca cea mai impresionanta parte din casa este zona bailor. Toate cele 3 sunt foarte luxoase fiind imbracate complet in marmura alba, aceasta regasindu-se chiar si in mobilierul din incapere.

apartament-cameron-diaz-new-york-freshhome (1)

apartament-cameron-diaz-new-york-freshhome (1)

apartament-cameron-diaz-new-york-freshhome (2)

apartament-cameron-diaz-new-york-freshhome (3)

apartament-cameron-diaz-new-york-freshhome (4)

apartament-cameron-diaz-new-york-freshhome (5)
apartament-cameron-diaz-new-york-freshhome (6)
apartament-cameron-diaz-new-york-freshhome (7)

apartament-cameron-diaz-new-york-freshhome (8)

apartament-cameron-diaz-new-york-freshhome (9)

apartament-cameron-diaz-new-york-freshhome (10)

apartament-cameron-diaz-new-york-freshhome (11)

apartament-cameron-diaz-new-york-freshhome (12)

Acum ca ati observat fotografiile suntem de parere ca ne-ati dat dreptate si ca este o locuinta destul de modesta si simpla, cel putin vizual. Nuantele folosite sunt unele de bej foarte calde de altfel. Numai domitoarele mai au o pata de culoare pentru ca in restul totul este destul de monocrom. Si bineinteles ca bucataria face abstractie de la intreaga locuinta pentru ca aceasta are o mobila inchisa la culoare foarte aproape de negru. Noua ne-a placut ca au folosit tapetul pentru redecorarea dormitoarelor. Acesta s-a intors din nou in tendinte si modelele create sunt incredibile. Asa ca nu va temeti sa folositi si la voi acasa tapetul pe pereti. Camera va avea un aspect elegant, inedit si, de ce nu, putin epocal.

Fresh Home va prezinta cele mai frumoase case din lume!

Tags : casa cameron diaz

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.